Home » Prezentari

DeAgostini nr. 24 Tatra 603

14 August 2012 4 Comments 505 vizualizări

Din toata colectia DeAgosti Masini de Legenda, acesta este singurul model de pana acum, pe care nu l-am vazut niciodata in realitate, desi am aproape 50 de ani de viata. Sincer sa fiu nici nu regret, pentu ca nu imi place neam. Mi se pare o masina foarte urata. Din cate vad in revista, producatorii au omis sa vopseasca semnalizarile de pe aripi si cu alb varful tampoanelor frontale. Mai pare sa lipseasca cercurile albe de pe roti. In rest, macheta e curat realizata, nu are defecte sau scursuri de adeziv. Mobilierul morbid, marca DeAgostini, merge bricolat dupa imaginile din revista. Sincer as fi preferat o masina romaneasca in loc de racheta aceasta! Oricum, acord o nota buna DeAgostini pentru acuratetea montajulul.

Totusi, rasfoind revista, am ramas masca la propriu vizavi de incompetenta redactorilor care dorm la locul de munca. Mi se pare scandalos ca la valoarea companiei DeAgostini, sa nu se gaseasca un om care sa isi faca datoria la redactia revistei. Cum poti sa ai pretentii de mare clasa, cand slujbasii lui peste sunt in stare sa dea la tipar o revista nationala cu poza inversata?? Vezi pagina 6 din numarul 24. Rusine redactorilor DeAgostini!

4 Comments »

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.