Home » Filme MSTS

Linia 44 Energia – Poarta 2

5 June 2010 7 Comments 257 vizualizări

Ruta Constanta s-a imbogatit in acest sfarsit de saptamana cu inca un traseu definitivat. Linia 44 de la Energia la Poarta 2 Port si retur. Deja lucrarea s-a ingreunat foarte tare iar timpul meu de lucru a ramas numai la sfarsit de saptamana. Ar mai ramane doua trasee, linia 1 pe centura si linia Mamaia. Sincer nu stiu cand si daca voi  reusi sa termin aceasta ruta, dar nu imi pierd speranta. Va invit sa vizionati un mic filmulet cu acest traseu in stadiu in care se afla. Mai sunt de pus vehicule animate, personaje si ceva vehicule prin parcari. Probabil ca saptamana viitoare caci maine vreau sa ma dedic si dioramei pe care am cam neglijat-o in ultima vreme.  pentru poze nu am mai avut nici timp si nici energie ca sa le mai fac si sa le postez. Din acelasi motiv voi face doar acest film si textul aferent pentru forumurile unde sunt membru in speranta ca veti intelege. Astept criticile si sugestiile pe situl meu!

Va rog sa tineti cont de faptul ca in aceasta forma, Ruta Constanta este una imaginara, creata pe principiul pasiunii mele pentru tramvaie si din dorinta de a vedea macar in mediul virtual un transport decent si ideal in acest oras. In paralel lucrez la o varianta de Ruta Constanta care respecta traseele ce au existat candva fara alte adaugiri.

7 Comments »

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.