Home » Diorama in 2011

Martie in Orasul din sufragerie

11 March 2011 3 Comments 501 vizualizări

Sub atenta supraveghere a sefului de lucrari, madam Cooky, in atelierele PanArin, aferente Orasului din sufragerie, Martie 2011 a venit cu un nou vagon din seria Umberwagon, vagonul semi-postal, sigurul care lipsea din setul respectiv. Vagonul, produs de Fleischmann, este extrem de reusit si va fi supus imbunatatirilor prin iluminarea sa de indata ce meseriasii din depou vor termina de executat comenzile venite din tara, care sunt prioritare.
Photobucket

Photobucket
De asemeni, in vederea rularii corespunzatoare a musafireleor, electricele 060 EA de la Botosani, echipele de la intretinere au rulat vagoanele de curatat linia, pentru eliminarea depunerilor din timpul iernii! S-au folosit vagoanele confectionate de mine in atelierele PanArin dupa metode imprumutate si adaptate vagoanelor americane Mehano.

Photobucket

Photobucket

In aceasta perioada, au intrat in atelier si doua BR 218, una Piko si cealalta Roco, pentru reparatii si interventii. Iata-le in poza pentru comparatie.
Photobucket

In curand vom veni si cu un filmulet de primava!

3 Comments »

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.