Home » Ruta Constanta

Ruta Constanta MSTS 17 aprilie 2010

17 April 2010 3 Comments 507 vizualizări

In pofida stresului generat de afirmatiile nefondate si pretentiile stupide ale unora carora le place sa scrie doar ca sa citeasca ce au scris, in ciuda crizei prin care am trecut din cauza acestui stres, in pofida calculatorului care imi merge ca o rasnita uzata, am gasit puterea de a continua munca la ruta Constanta. Am reusit definitivarea zonei centru, zona unde se ingemaneaza mai multe linii de tramvai si unde complexitatea semnalizarii si multitudinea de obiecte pe o suprafata mica determinau constant craparea simulatorului in editor. Ca o multumire a insistentei mele, zona a reusit din plin si ca urbanism dar si ca functionare. Mai ramane de pus personaje si la circulatie mai raman restrictiile de viteza pe macaze si in curbe. De asemeni, mai am de facut cateva panouri publicitare caci deja am primit cereri in acest sens de la persoane care au realizat potentialul reclamei intr-o ruta de simulator care va patrunde in multe calculatoare. In acest sens doresc sa precizez pentru persoanele interesate, ca ruta va cuprinde reclama cata vrea si pe ce obiecte vreau eu atat timp cat am acordul scris al autorilor obiectelor respective. In fapt si la urma urmei, ma doare-n cot de isteriile celor ce se simt indreptatiti sa dea cu presupusul pe munca mea. Lumea e plina de nebuni iar daca alte boli se pot vindeca, prostia ramane pururea. Si cu asta am incheiat acest stupid episod din viata mea, caruia i-am acordat prea multa atentie.

Ruta Constanta MSTS

Ruta Constanta MSTS

Ruta Constanta MSTS

Ruta Constanta MSTS

Ruta Constanta MSTS

Ruta Constanta MSTS

Multumesc lui Marius pentru obiectele create special pentru ca in aceasta ruta sa poata fi puse reclame fara sa dea prilej unora sa se atace si sa dea cu pietre acolo unde nu ajung sa dea cu nasul!

3 Comments »

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.