Home » Ruta Slobozia

Ruta de tramvaie MSTS Slobozia

22 March 2010 6 Comments 584 vizualizări

Stimulat de succesul Rutei Constanta si de provocarile colegilor din Slobozia, am decis sa mai deschid un santier in MSTS si anume Ruta Slobozia, o ruta imaginara de tramvaie care ruleaza pe vechile rute de transport in comun din Slobozia, din vremea in care IJTL Ialomita functiona si lumea era multumita.

Voi crea liniile ce functionau pana la revolutie, anume linia 1 Slobozia Noua, linia 2 Amara Statiune, linia 2 barat Amara Consiliu, linia 3 Combinat, linia 4 Lactate, linia 5 Bora, linia 7 I.T.A. Poate ca asa va vedea si fudulul primar Gabi Ionascu, ce inseamna un transport civilizat, economic si nepoluant intr-un municipiu resedinta de judet, fieful PSD in Ialomita… si rusinea Romaniei in transportul public si in alimentarea cu apa potabila.

Pana in prezent am creat traseul pana la Amara si pana la Slobozia noua. Testez in acest moment un nou tip de semafoare pentru tramvaie, ceva mai complicat dar complet si inca lucrez la scriptul de comanda al semafoarelor inspirat de scriptul din ruta Olomouc.

Mai fac un test la un sistem prin care sa suplimentez circulatia carspawn.dat dar pe alte principii, asemanatoare traseului de linie. Despre asta voi vorbi ceva mai tarziu, cand aplicatia va fi functionala complet. In principiu, un set de autobuze vor rula pe un traseu determinat oprind chiar in statii, dar numai atat deocamdata…

Am creat deja tramvaiele necesare celor trei linii care sunt gata si am folosit ca baza vechile g15 lucrate de colegii germani care mi-au dat acceptul pentru repictarea lor atat timp cat sursa si autorul sunt mentionati in scriptul vagonului. Modificarile aduse de mine la aceste vagoane constau in imbunatatirea imaginii scarilor la usile vagoanelor si in dublarea elementului .eng astfel incat vagonul sa mearga in ambele sensuri cu usi pe ambele parti.

Ruta MSTS Slobozia

Ruta MSTS Slobozia

Ruta MSTS Slobozia

Am creat deja trei activitati pentru testarea sistemelor de semnalizare si inca ma lupt cu pacalirea MSTS in ceea ce priveste buclele inchise. Am descoperit cum se face si in aceasta ruta voi aplica si aceasta metoda de construire. Nu stiu cum sa aplic sistemul prin care doua tramvaie sa se apropie unul de altul fara opreliste din partea semafoarelor. Am descoperit asta in ruta cumparata Olomouc. Dar voi mai cerceta.

Toate aceste modificari implementate in ruta Slobozia, sunt menite sa fie testate pentru ca mai tarziu sa imbunatateasca ruta Constanta. In fapt cele doua se vor completa reciproc. Ruta Slobozia, fiind mai mica si mai usoara la incarcarea in buffer, va fi pilonul de testare pentru aplicatiile noi din Ruta Constanta. Sper ca foarte curand Ruta Slobozia sa fie facuta publica pentru satisfactia iubitorilor de tramvaie.

6 Comments »

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.