Home » Diorama in 2010

Troleibuze la Slobozia

18 June 2010 23 Comments 918 vizualizări

Luand in consideratie actuala criza economica mondiala, primaria Blumenberg a decis prin vot unanim in Consiliul Local, introducerea transportului urban electrificat. Masura propusa este menita sa aduca importante economii la bugetul local dar si sa promoveze un transport urban ecologic, nepoluant pe Diorama de la Slobozia,  in Orasul din Sufragerie. Pe aceasta strategie, primaria Blumenberg a achizitionat un prim lot de doua troleibuze, aduse tocmai din Elvetia prin mijlocirea Companiei Silviu si cu spijinul Companiei HP Botosani. Troleibuzele au fost garate momentan in curtea IJTL Blumenberg, iar inginerii de la PanArin au fost solicitati sa realizeze si sa implementeze pe Diorama de la Slobozia, in timp record toata instalatia de electrificare necesara introducerii transportului urban electrificat in municipiul Blumenberg. Ziaristii prezenti la fata locului au imortalizat momentul in care troleibuzele au fost descarcate din vagoanele speciale si au fost depuse pe strada principala, Bulevardul Prognosis, spre a fi remorcate la garaj. La eveniment au participat numeroase personalitati ale urbei si au fost invitati primari din localitatile invecinate. Din pacate, primarul din Slobozia s-a ferit de expunerea publica in urma ultimului eveniment de la Kaufland unde a fost umilit crunt de trei babe si un tigan, care au aruncat cu rosii de import in mustaciosul nesuferit care otraveste Slobozia cu apa infecta.
auto slobozia

auto slobozia

auto slobozia

auto slobozia

auto slobozia

Tot cu aceasta ocazie, IJTL Blumenberg a achizitionat pentru Diorama de la Slobozia, inca un autobuz de ultima generatie necesar transportului catre alte localitati invecinate. Autobuzul a fost achizitionat la schimb cu Compania Bufino Thomas, companie care va crea prima Diorama Thomas din Romania, proiect sprijinit de PanArin, asupra caruia vom reveni in curand cu informatii pe larg.

auto slobozia

auto slobozia

23 Comments »

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.