Home » Prezentari

Lada Niva DeAgostini

1 May 2012 One Comment 1,138 vizualizări

De data asta am fost personal in oras sa iau Lada. Nu a trebuit sa aleg mult, erau multe modele fara erori masive. Am luat doua, pentru ca una va deveni SlotCar. In afara de tona de ulei de pe parbriz si de o mica bavura la un stergator, macheta este ireprosabila. Probabil ce-a mai bine facuta de pana acum, zic – din colectia mea! Cu toate ca stopurile puteau fi mult mai bine realizate, mai ales ca aveau matrita de la Lada 1500. De remarcat reproducerea de sub masina. Multe detalii, bare de torsiune, suspensii, diferentiale, scut si sorturi de noroi la toate rotile. Un exemplu de cum ar trebui toate sa fie lucrate…. Pot in sfarsit sa zic un Bravos DeAgostini!

PS – Nici o urma de chinezoi amprentat!

One Comment »

  • tudor said:

    Asa este , una din lucrarile Deagostini care arata perfect, desi as fi preferat cu numar ante 1989, cu cifre. Altfel ca detalii, parca i-ar fi speriat Putin. ” Ba , faceti treaba buna ca va caftesc !”

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.