Home » Prezentari

Lada Samara (VAZ 2109) DeAgostini

18 July 2012 No Comment 1,454 vizualizări

Revista numarul 22 vine cu inca o ruseasca. De data asta au nimerit modelul de pe coperta cu cel din blister. Din 10 reviste venite la chioscul de la gara, numai una era cat de cat comerciala si am luat-o eu la ora 7.00 dimineata. Desi macheta nu este plina de superglue, asa cum eram obisnuit, totusi are lacune destule. Cel mai urat este faptul ca pe partea dreapta, chederele la geamuri sunt vopsite cu bidineaua. La toate revistele era la fel…. Parbrizul si luneta nu au chedere conturate. In general, toata vopseaua neagra, complementara, e aplicata mai rau decat fac eu la pensula in zilele in care ma simt rau. Ar mai fi stopurile pe spate, cam din topor turnate si rosii complet. Mobilierul negru interior deja e ceva obisnuit.  De remarcat oglinzile laterale cu sticla argintata. Retrovizorul nu are asa ceva. Totusi, macheta este mai curat lucrata si se vede un pas catre calitate facut de DeAgostini. Eu nu sunt un pasionat al acestor masini, dar nu am putut sa nu remarc asemanarea izbitoare a modelului sport, cu doua portiere, de la pagina 6 a revistei, cu Oltcit-ul romanesc. Am uitat sa mentionez inmatricularea ciudata… in orice caz nu de Romania!

Jucaria se preteaza la cateva corecturi in zona de negru, a scaunelor si stopurilor, pentru a se incadra cu succes in categoria Masini de Legenda cu statut de colectie!

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.