Home » Tunare Masinute

Salvarea lui Cristi

8 September 2012 One Comment 1,387 vizualizări

Lucrata ca ca si prima salvare si ca Salvarea lui Alex, dubita se incadreaza in sirul de lucrari ce au fost realizate in Atelierele PanArin la comanda, pentru prieteni! Doua elemente o diferentiaza de anterioarele. In primul rand, de data aceasta am utilizat in procesul de vopsire, ca prima acoperire, aplicarea unui strat de grund Dupli-Color primer. Apoi, la acest vehicul am montat rotile mai mari, cu capace rotunjite proeminente, de la Aro 240, fireste, dupa ce am inaltat masina cu 1,5 mm. Pot sa spun ca asa arata mult mai bine decat modelele anterioare.

Acum lucrarile mele sunt si pe facebookColectionari de machete pe facebook

One Comment »

  • Cristian Butnariu said:

    Arata senzational !Din cate pot sa vad in poze, grundul face intradevar diferenta.In comparatie cu cealalta, la ultima nu se mai vad “porii”,imperfectiunile vizibile la partea din spate!
    Oricum nu mai are aproape nici o legatura cu galbioara cea urata, adica cu “originalul” si a devenit(din ratusca cea urata)o adevarata lebada(mai ales ca-i alba) . . . ., o lebada salvatoare.
    Salvarea cred ca este cea mai reusita bricolare DeAgostini, prin faptul ca reuseste sa re-trezeasca sentimente pt. cei care au apucat perioada respectiva, mai ales ca unii poate au si “beneficiat” de serviciile masinii respective, iar pt. cei mai tineri este o reprezentare mai atragatoare a unui fragment de istorie, care in forma initiala nu spunea nimic si nu atragea deloc.

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.