Home » Traforaj

Trasurile mele din placaj

5 February 2012 2 Comments 463 vizualizări

O veche pasiune, datand din epoca trecuta, care mi-a format copilaria, a fost cea pentru traforaj. Am inceput timid, la Casa Pionierilor din Constanta, cu diverse modele din comertul socialist. Acum, creez singur modele de trasuri sau alte lucrari din traforaj. Faptul ca m-am imbolnavit de astm, m-a rupt o vreme de traforaj pentru ca nu puteam sa fac fata prafului emanat la traforare, dar, pentru ca acum beneficiez de ajutorul firmei SpotDesign, care imi poate taia pe laser proiectele, sper sa redeschid acest capitol din viata mea. Lucrarile facute pana in prezet, au fost concepute inainte de era computerelor in Romania, cu creionul si rigla pe caietele de matematica studentesti, unde patratelele ma tineau orintat pe proiect. Sper insa, ca incepand de azi, sa demarez realizarea unor noi proiecte folosind capacitatea computerului.

Pentru inceput, vreu sa va prezint colectia mea de trasuri, realizate in anii de comunism, multe din ele din placaj scos din spatele mobilei, pentru ca se ajunsese la o penurie de placaj si pasionatii scoteau de pe unde puteau. Iata deci ce a mai ramas din colectia mea de trasuri:

2 Comments »

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.