Home » Download, Ruta Constanta

Ruta Constanta Trams la download

11 January 2011 11 Comments 40,180 vizualizări

Ruta Constanta Trams freeware

Problemele  diverse nu mi-au mai permis sa inaintez cu aceasta lucrare creativa. Adusa aproape in stadiu de finalizare, ruta de Tramvaie MSTS Constanta Trams este utilizabila, exceptie facand doua trasee pe care nu le-am terminat, dar complexitatea ei si performantele calculatorului meu s-au constituit intr-o urisa piedica. Iubitorii de tramvaie, nostalgicii epocii tramvaielor din Constanta se pot insa bucura de cele cateva trasee impletite ale acestei UNICE Rute de Tramvaie pe simultaor construite pe harta orasului Constanta a anilor 1990. Ruta a fost lucrata folosind obiecte din ruta germana Stadtbahn U79 V3 precum si din alte rute free de pe net, lucrate de romani devotati MSTS sau straini. Cum nu am spatiu pe hostingul meu, pun ruta la liber pentru downoad pe situl http://www.ruta-constanta.trenulezze.ro./ pentru ca doritorii sa o ia si sa se bucure de ea. Ruta nu fost testata decat de mine si posibil sa aiba diverse nereguli dar sunt sigur ca ele pot fi remediate cu usurinta. Iertare pentru deranjamente dar sunt un creator incepator, am lucrat singur la ruta mai multe luni de zile, aceasta lucrare fiind prima mea incercare de a face o ruta in simulatorul de trenuri si cel mai probabil va fi si ultima. Toata viata am incercat lucruri noi, am cautat sa fac ceea ce mi-a placut, iar tramvaiele au fost si raman marea mea pasiune. In amintirea anilor tineretii, cand am participat la montarea primului tramvai din Constanta, la Cap de linie Sat-Vacanta, alaturi de o echipa de electricieni si mecanici condusa de un tanar inginer, ofer tuturor pasionatilor posibilitatea de revedea si de a conduce tramvaiele recreate de mine prin Constanta virtuala.

Ruta Full Constanta Trams va putea fi downloadata pentru testare in versiune Beta GRATUIT

Full Constanta Version 1.0

Autor: Arin Panait – Slobozia, Ialomita, Romania

Copyright

Aceasta ruta este freeware, dar poate fi oferită doar de mine catre site-urile selectate de pe Internet pentru difuzare. Ruta contine fisiere cu texturi, cladiri si vehicule a caror copiere a fost permisa din rute freeware de pe internet, baza fiind ruta de tramvaie Stadtbahn U79. Fiecare tip de vânzare şi de transfer (Ebay, Download, partajarea de fişiere, etc) este strict interzisă. Nu este permis să se ofere patch-uri, care să modifice în nici un fel ruta, linia de cale sau aspectul general fara consultarea si acodul meu.

Toate proprietăţile liniei sau ale drumurilor sunt supuse copyright sau drepturile de autor ale unei terţe părţi şi pot fi utilizate numai în scopuri private. Utilizarea obiectelor pentru alte rute este permisa doar pentru rutele freeware. Acelaşi lucru este valabil pentru toate dintre ele texturi sau modele. Nu este permisă revopsirea modelelor fara acordul meu sau al autorului descris in fila Stadtbahn U79.

Toate vagoanele rutei de la metrou usor la tramvaie aparţin obiectului dreptului de autor si nu pot fi (fara acordul meu), modificate sau extinse. Repainturie trebuie alese astfel încât să poată fi utilizate în paralel cu liniile mele. Publicarea unui Repaint trebuie să fie, prin urmare, convenita în prealabil cu mine prin e-mail. Imi rezerv dreptul de a nu accepta repaintul în cazul în care funcţia lor sau aspectul nu sunt acceptabile pentru mine. O parte din drumuri trebuiesc downloadate de pe internet si instalate conform indicatiilor.
Trebuie instalate Newroads de la http://msts.steam4me.net/routes/newroads.html

Precum si ScaleRoad Freeware Edition – 3DTrains Forums

Instalare:

=============

Simulatorul de tren să fie instalat, complet, cu ale sale standard şase rute.

http://www.trenulete.info

prognoza@gmail.com

Credite şi MULTUMIRI

————————

As dori să mulţumesc în special …lui Marius pentru primii pasi facuti in Editarea de Rute si in general in MSTS si pentru contributia fizica la realizarea rutei, pentru sustinerea si implicarea lui NECONDITIONATA, pentru incurajare si ajutor atunci cand am avut nevoie!

… pentru sprijinul lor loial celor de pe siturile care m-au sustinut si incurajat http://www.train-sim.ro, http://trenulezze.forumcircle.com, http://forum.blackrail.ro/, http://www.forum-thetrain.de,

Toate detalii de instalare, materialul rulant si accesoriile necesare se pot dowloada GRATUIT de pe situl http://www.ruta-constanta.trenulezze.ro./ Tot acolo se vor publica si toate update-urile precum si activitatile.

11 Comments »

 • Mutzu said:

  Buna ziua! Si eu as vrea sa ma joci cu tramvai, dar nu stiu cum sa fac! Nici macar nam jucat niciodata asta. Puteti sa vb pe mess Mutzumutzu@ymail.com va asteptam acolo!!

 • Relu said:

  Salut, se mai poate pune ruta la download undeva?
  Chiar vreau sa o incerc.
  Astept un raspuns, ori aici ori pe mail.

  O seara buna!

 • Prognosis (author) said:

  O sa incerc sa ti-o pun pe transfer.ro

 • Relu said:

  Mersi pt efort, astept linkul cand poti…

 • somi said:

  Buna! Am incercat sa downloadez ruta, dar imi da eroare. Exista vreo alta cale pentru aceasta ruta?

 • Prognosis (author) said:

  Nu mai este la download! Cine o vrea ma contacteaza pe mail si o trimit prin transfer.ro

 • Cosmin Ikarus said:

  Buna ziua. Vreau si eu sa imi descarc ruta ca imi place foarte mult
  Mail-ul meu: bojerka99@gmail.com

 • YoMan said:

  Salut! Imi puteti da si mie ruta (ca nu se mai poate downloada) precum si activitatile si addon-urile romanesti (tramvaie etc.)!

 • Prognosis (author) said:

  Sunt pe un hard disk mai vechi, cu alt windows 🙁

 • YoMan said:

  Ok, va rog, cand le gasiti, sa mi le trimiteti prin email!

 • YoMan said:

  Revin pentru a afla starea ce am mentionat-o mai sus! Se mai poate?

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.