Home » MSTS

MSTS

Primul meu tren

Am descoperit Train-Sim.ro situl fanilor Train Simulator. Train-Sim.Ro a fost primul site dedicat fanilor Microsoft Train Simulator, si asta inca din 2004. Merita incercat! Acum stiu ce inseamna miscare pe linia ferata. Pana nu joci nu intelegi! Imi va fi de mare folos pentru proiectarea viitoarei mele diorame. Daca nu ai o diorama poti totusi sa conduci un tren. Chiar si romanesc! Peisaje minunate, rute din tara noastra. Oameni care te indruma pentru primii pasi! Un vis pentru iubitorii de trenuri dar care nu au timp sa faca o diorama.

*****

Mai multe articole despre trenurile mele, despre activitatile create si alte lucruri referitoare la pasiunea simulatorului, in diversele posturi din categoria MSTS

********************

Intradevar, multe greutati la instalare si asta pentru ca simulatorul este foarte vechi iar Microsoft nu a facut un update substantial dupa lansarea lui acum cativa zeci de ani. Intre timp au aparut diverse componente soft pentru imbunatatirea jocului realizate de diverse grupuri de persoane. In urma acestor adaugiri jocul a capatat noi valente si utilitati. Pe baza acestora, diversi creatori din Romania au lucrat fiecare cum a putut si dupa imaginatia si talentul lor, utilizand sau nu noile softuri. In aceste conditii, cum nimeni nu s-a grabit sa adune si sa gestioneze totul la un loc, jocul a devenit mult mai greu de instalat. Daca se respecta insa procedura de instalare initiala, toate addonurile de rulant romanesc si functioneaza perfect. Din pacate, un tutorial amplu de instalare nu gasesti. Cu toate acestea, sunt situri romanesti dedicate, unde puteti gasi numeroase tutoriale, unele chiar bine realizate. Va recomand :
http://www.train-sim.ro/
http://www.trenulezze.ro/
http://www.train-fans.ro/
http://www.blackrail.ro/

Un mic indrumator de inceput http://www.train-sim.ro

In ceea ce priveste rute si material ruland germane si austriece, cel mai complex site este http://www.thetrain.de insa este foarte util vorbitorilor de limba germana. Profanii trebuie sa mearga pe intuitie!

7 Comments »

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.