Home » Epoca neagra

25 septembrie 2017

26 September 2017 No Comment 13,452 vizualizări


A venit toamna, asa ca diorama a intrat luna asta in casa.

Masa configurata in august afara, incepe sa capete aspect de diorama.

Pentru inceput, am incercat diverse variante de circut si in final am optat pentru o varianta simpla, cu doua bucle inchise, pe care le voi automatiza cu circuite arduino.

Bucla mica, este aproape gata. Am lucrat saptamana asta la amplasarea sinerlor flexibile si a macazelor. Suportul viitorului terasament este facut din banda de pluta de 4 mm grosime.

Destul de dificil de controlat sina flexibila. Fara cuie nu se poate. Iar pe fondul vederii mult diminuate de retinopatia diabetica, totul este mai dificil. Mai ales la batut tintele (pe care le vopsesc cu alb ca sa le vad, ca si gaurile din traverse dealtfel), si la fel de dificil este sa cuplez clipsurile de imbinare dintre sine. Dar nu ma las si continui cu lucru. Se pare ca am front asigurat pentru iarna aceasta.

Am reusit azi sa montez pluta pe aproximativ 3 metri de sina din bucla mica. Inca nu sunt complet decis de cvum o sa arate, imaginatia ma ajuta pe parcurs.

Depinde si de buget, de sanatate si de cheful de munca gasit prin camara!

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.