Home » Vanzare

Ce inseamna facerea de bine….

18 May 2013 3 Comments 7,294 vizualizări

De ceva vreme, un amic m-a rugat sa postez un anunt ca vinde niste vagoane. Mi-a trimis cateva poze si un numar de telefon. L-am ajutat benevol pentru ca mi-a zis ca are probleme de sanatate si vrea sa le vanda. Astazi insa, un individ cu pretentii, m-a dat mail cum ca i-am furat pozele de pe site si ma da in judecata pe “penal” pentru ca i-am folosit pozele. Fireste ca am sters anuntul, eu nu am de unde sa stiu si nici nu e obligatia mea sa verific de unde are omul pozele. Fiecare raspunde de anuntul lui. Dar tonul jignitor in care am fost atacat de un individ care are pe situl lui 90% poze furate, este lamentabil. Tara lui Papura Voda… Ca urmare, sa nu mai fie vorba ca postez eu pozele furate de altii la randul lor, nici un anunt nu va mai fi postat cu poze! Astept “penalul” sa ma verifice! Sper sa stearga si reclamantul sutele de poze furate si puse pe situl lui. In 5 minute de verificari am gasit 40 de poze furate de pe situri ca Piko si altele! Rusine bai nene !

3 Comments »

  • Petrea said:

    Imi pare rau sa aud de o asemenea veste.Se pare ca modelismul feroviar nu se va putea dezvolta niciodata in Romania.Chiar nu exista niciun leac pentru smecherii din tara asta?

  • Silviu Dorman said:

    Vanitatea! Vrem ca ceea ce furam noi, sa fie numai al nostru! Rusinos! Nu voi mai cumpara niciodata nimic de pe acel site al carui nume nu merita sa-l mentionez aici! E scandalos sa revendici poze care nu iti apartin, numai pt. ca cineva nu a mentionat situl de pe care provin, culmea, tot furate de pe internet!

  • OLECO said:

    Da’ pe nenea ala cu “penalul”, nu l-a informat nimeni ca pozele expuse de el pe site, sunt LA LIBER? Daca pui poze din calculatorul tau pe un site, ele se numesc POZE LA LIBER, adica pot fi vazute de oricine. A, este altceva daca cineva se foloseste de pozele lui, spunand ca-i apartin! Atunci cel care are pozele ORIGINALE, trebuie sa demonstreze ca sunt ale lui, iar cel ce a “furat”, trebuie sa-si recunoasca fapta si sa le steraga. Pana la “penal”… e cale lunga…

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.