Home » Diorama in 2007

15 Nov 2007 12:45

15 August 2009 No Comment 890 vizualizări

Evolutia Dioramei Mele In Data De 15 Noiembrie 2007

Incepand cu data de 10 noiebrie nu am mai postat poze, dar, acum, iata ca repar aceasta greseala.
Intrucat nu ma simt prea bine si din aceasta dupa amiaza ma voi interna in spital pentru nu se stie cata vreme, voi face cateva comentarii la adresa pozelor ce le voi posta aici, iar pietrele le voi incasa dupa ce revin din spital, daca revin din spital, caci starea sanatatii mele s-a deteriorat substantial si irevocabil in ultimile 10 zile.
Am facut si greseli, prin persepctiva asocierii cu anumite persoane carora le-am lucrat un site de trenulete, asta numai pentru ca aveam nevoie de bani.
Greseala aceasta m-a costat agravarea bolii, numai din stresul acumulat.
Nu dau nume, dar cei care ma cunosc indeaproape stiu la cine ma refer. Acum ii inteleg pe cei ce ma sfatuiau sa nu intru in aceasta afacere cu persoanele respective. Din pacate, nu i-am ascultat si acum trag ponoasele. Va rog din suflet, sa nu faceti ca mine. Nicio suma din lume, nu merita stresul de a te cupla cu astfel de persoane!!! Mai ales cand primesti amenintari cu bataia si cu moartea numai pentru ca, intr-o noapte, serverul pe care este urcat situl respectiv, fara nicio legatura cu mine, si-a intrerupt activitatea pentru intretinere timp de doua ore, de la ora 22.30. Stresul unor amenintari de genul:
}{:bai tu esti pus de jegosul sa mi distrugi ahacerea ? nu te gindesti ca poate asta sa se urce n masina si sa vina la slobozia ?????????????da mi dracu drumul la site ca vine asta peste tine ……………………..
}{: si iese mare belea pt. toata lumea }{:ori esti bolnav si la cap ?

m-au dat peste cap si de emotii si supare nu mai ies din crize de cateva zile!

Sa revin la dioarama mea.
Am reusit in sfarsit, sa definitivez zona montana de pe modulul stang. Iata imagini:

Intrucat am terminat de montat liniile in tunel si terasamentul,
am lipit defitiv tunelele deasupra reliefului si am stupat in sfarsit crapaturile de la imbinari, care se vedeau extraordinat de urat!

Si pentru cine isi facea griji ca nu voi putea interveni in tunele in caz de accidente, iata solutia la care ma gandisem inca de la inceput, atunci cand va spuneam ca, pentru tunele am o surpriza.
Aceste decupaje vor fi astupate cu plexiglas transparent, peste care voi aplica folie brumarie unidirectionala (ca acelea de pe geamurile masinilor, astfel incat sa nu se vada din tunele spre afara ci numai de afara inspre tunel, mai ales ca intentia este de a ilumina tunelele, asta bineinteles, dupa ce voi termina decorul interior al tunelelor) Totul pentru ca admiratorii dioramei, sa poata observa circulatia trenurilor prin tunele, dar lumina din exterior sa nu patrunda in acestea!Pana la urmatoarea intalnire, va urez sanatate tuturor, caci aceasta este cea mai importanta! Eu tot sper ca ma fac bine si ies din spital ca sa-mi continui munca! Asta bineinteles daca scap de furia unora, daca in timp ce sunt in spital, Doamne fereste, sa cada situl cu pricina. Cred ca este in stare sa vina dupa mine in spital sa ma linseze!
Voi, dragii mei, sa nu repetati greseala mea!
caci:
“Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta! Inteligenta are limitele ei! Prostia insa, NU!”

………………………………………………………………………………….

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.