Home » AMFI

17 septembrie 2007, ziua mea de nastere… si a dioramei

18 September 2009 One Comment 924 vizualizări

Vizita prietenilor forumisti in data de 17 septembrie 2007, ziua mea de nastere, dar si a dioramei pot spune. Atunci s-a nascut ideea de diorama. In cateva zile, deja pe covor era construita prima varianta a ceea ce avea sa devina in 16 luni “Diorama de la Slobozia” – Orasul din sufragerie!

Las imaginile sa vorbeasca despre mine!

Iata un scurt metraj despre vizita facuta de prietenii trenulisti de la Bucuresti, cu ocazia zilei mele de nastere. Am inteles atunci cat de mult conteaza sa nu fii singur pe lume. A fost cea mai frumoasa aniversare din intreaga mea existenta! Nu am cuvinte sa multumesc acestor oameni minunati!

Iata ce spunea COObra pe forumul nostru:
“Azi dupa cum stiti am fost plecati in Slobozia cativa dintre noi, la invitatia lui Prognosis care si-a sarbatorit ziua de nastere.
Personal m-am simtit foarte bine alaturi de gazda noastra care este si in realitate exact ca aici pe forum…..de nota 25. ”

“prezenta de la stanga la dreapta:
Radu, Gina, Marian (amicul lui Prognosis si gazda de la locul gratarului), Silviu, Prognosis, Lok (in brate acum am vazut ca are o creatura cu un IQ mai mare ca al lui), Roberto, iar in fata eu cu nevasta-mea.
Trebuie sa va spun ca locatia este de exceptie iar Marian a fost o gazda extraordinara. Si este si un om extraordinar…..ceea ce este si normal avand in vedere ca este amicul lui Prognosis.”

COObra

sa desfacem cadourile…

La o berica!

Cobra, Prognosis si Lok

La inca o berica, s-a alaturat si Silviu!
Discutam despre vagoanele lui Lok!
Si tot discutam, in timp ce trenuletul primit cadou se rasfata pe podeaua lui Marian!
Inspectie la atelier!
Atelierul meu de deasupra masinii de spalat!
Lucrari in asteptare!
Eu, in pozitie de lupta!
Ganduri despre o… macara mehano!
O vitrina cu trenulete…
… si inca una cu vagoane!

One Comment »

  • Emi said:

    La multi ani batrane! vad ca inca nu ai murit rapus de boala. Tine-te bine si baga la greu ca nu ai mai facut nimic la diorama aia. Anul asta ma asteptam sa te gasesc la Brasov. Vedeai si tu ceva frumos facut de baieti. In digital. Ai ramas blocat pe analog si te depasesc fratii mai moderni…

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.