Home » Diorama in 2008

17 iulie 2008

16 August 2009 No Comment 508 vizualizări

Am continuat gardutul si balustradele de protectie din zona de nord a dioramei. Am legat in prelungirea pasarelei, bare de protectie in ton cu aceasta. Am creat si primul gardut facut din scobitori si ata macrame. Sunt materiale usor de procurat si maleabile. Terenul foarte accidentat din jurul unor casute montane, poate fi astfel foarte usor ingradit. Garduletele din plastic, standard, din comert, nu prea pot fi adaptate la un astfel de teren. Dupa uscare si intariere se poate aplica un strat de vopsea peste acest gardulet practic si ieftin. Recomand o vopsea preparata acasa din tempera si aracet pentru intarirea gardului.
Pe una din casute am incercat sa pun iedere si plante cataratoare.
PhotobucketAm montat pe diorama crucile indicatoare cu lampile de semnalizare si am inlocuit barele de plastic ale barierelor cu altele metalice, facute din electrod de 2,25 mm. Cele de plastic erau prea usoare si nu reveneau intotdeauna complet in pozitia de coborare.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.