Home » Ştiri feroviare

Accident feroviar in Orasul din Sufragerie

25 October 2011 One Comment 1,156 vizualizări

In plina vizita protocolara a unui inalt demnitar la Slobozia, in Orasul din sufragerie, lipsa atentiei unui acar adormit a dus la un accident feroviar in care au fost implicate o locomotiva electrica si cateva vagoane de combustibil. Autoritatile locale anunta populatia sa nu se panicheze, pentru ca vagoanele erau goale si nu a fost afectat mediul inconjurator prin scurgeri de carburant. Locomotiva electrica nu a suferita daune, dar vagoanele de combustibil au fost serios afectate.

Traficul feroviar a fost temporar intrerupt pe ambele linii pentru inlaturarea vagoanelor deraiate si pentru repunerea pe sine a locomotivei. La aceasta ora, traficul feroviar a fost reluat pe ambele fire!

Autoritatile vor declansa o ancheta pentru determinarea vinovatilor si aducerea lor in instanta.

One Comment »

  • Petru said:

    Ce tare :))Inseamna ca totusi sunt bune modelele AF, a fost “electrocutata” si implicata in accident, si totusi nu are nimic.Am observat ca multi critica modelul fiindca e prea scump(si eu cam.. , dar totusi isi merita banii.In sfarsit o firma care se respecta atat pe ea insasi, cat si clientii.Sper sa apara cat mai multe firme producatoare de machete la nivelul celor de laAF.

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.