Home » MSTS

Activităţi tramvaie pe ruta Stadtbahn U79

6 October 2009 No Comment 6,369 vizualizări

th_Stadtbahn U79-00Pentru iubitorii de tramvaie nu exista inca definitivata o ruta romaneasca, desi se lucreaza la una ce promite sa fie ceva exceptional (dupa ce am vazut varianta demo). Folosind  ruta germana Stadtbahn U79 (Download part 1),(Download part 2) luata de pe situl http://www.thetrain.de am inceput sa creez activitati folosind tramvaie cat mai apropiate ca imagine de cele din România. Actvitatile pe care le lucrez acum, vor impleti placerea de a conduce un tramvai cu bucuria descoperiri frumusetilor unui oras german. Pentru a descoperi toate addonurile necesare acestei rute, trebuie sa dati cautare sus in caseta de search cu textul “Stadtbahn U79” si veti ajunge la pagina cu toate cele necesare. Pentru functionarea activitatilor este necesar sa luati si pachetul de tramvaie

Stadtbahn U79

Ieşirea din depou

Stadtbahn U79

Tramvaiul G15 poate fi downloadat de AICI

Stadtbahn U79

Un G15 mai lung, special facut pentru iesirea spectatorilor de la un meci de fotbal

Stadtbahn U79

Stadtbahn U79

Stadtbahn U79

Stadtbahn U79

______________________________________

Activitate noua “Testare vagonul Evag pe ruta de nord” download

Pleci intr-o cursa cu un Evag adus pentru teste in depou. Trebuie sa vezi cum se comporta si daca este manevrabil in conditii de suprafata si de subteran. Pentru dificultate, tramvaiul se integreaza  in spatele unui vagon care isi face cursa obisnuita. Atentie!

Tramvaiele sunt supuse regularizarii atât cu semafoare specifice liniei ferate de tramvaie dar si celor de circulatie rutiere, asa ca mare atentie!Raportul tau despre calitatile acestui vagon vor cantari mult in hotararea companiei de a cumpara un lot pentru traseul de nord.

Evag5103

Evag5108<< Linkuri download tramvaiele Evag >>>

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Pentru functionarea activitatilor este necesar sa luati si pachetul de tramvaie

***

Nota:
Activitatile luate odata cu ruta aceasta, au in mare parte buguri evidente. Pe de alta parte, limba gernama nu este pe intelesul tuturor. Eu am refacut unele activitati dupa ce le-am incercat pe toate. Am reparat pe unde se blocau, am completat pe unde erau lasate de mantuiala. In plus, am tradus textul explicativ si l-am completat cu explicatiile necesare in limba romana. Actvitatea de mai jos, este una dintre cele ce nu functionau pentru ca erau puse end-urile aiurea si punctele de intoarcere nu se intersectau corespunzator cu punctele de depasire a macazelor. Aceasta activitate este acum disponibila cu traducerea in limba romana si trebuie luata de aici >>>DOWNLOAD ACTIVITATE “Misiune pe zapada si apoi pusa in ruta in locul activitatii denumite “Rauem das auf” (in \ROUTES\Stadtbahn U79 V3\ACTIVITIES\).

Ca sa conduceti inapoi, nu trebuie sa schimbati cabina cu tasta “1“. Trebuie sa conduceti din acelasi post dar apasati tasta “5” si veti avea vizualizare din cabina opusa.

th_iarna 03Misiune pe zapada

Pe un frig infernal, pe o ninsoare abundenta, trebuie sa aduci o remorca de nisip si una cu un mini-excavator la depou. Vei conduce un tramvai de manevra, un atelier mobil de interventii, neincalzit si care se taraie cu maxim 40 km/h. Ai vrea sa-ti dai demisia dar pe criza asta mai bine pleci la munca…

Descriere

Este al naibii de frig si a nins toata dimineata. Si seful tau nu are nimic altceva de facut decat sa te trimita cu un vagon de interventii neincalzit, ca sa iei o remorca plina cu nisip din Wanheimerort. Apoi in Huettenheim te cuplezi la remorcile garate pe linia abatuta, le impingi pana dupa ultimul semafor al acestei linii, decuplezi remorca goala din capat pe care o lasi acolo. Apoi,  impreuna cu cea plina si cu cea in care se afla excavatorul te intorci la depou unde le lasi pe linia ASG10.  Asa ca umple, sticla termica, imbraca-te mai gros si treci la treaba. sau stai la caldura si da-ti demisia.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.