Home » General, Tunare Masinute

Aro 10 DeAgostini – modificari

2 September 2012 2 Comments 2,704 vizualizări

Vara a trecut, canicula in sfarsit m-a lasat sa lucrez. A sosit si banda Tamya si drept urmare am reluat un proiect lasat in magazie o vara intreaga. Aro 10, destinat vopsirii in doua culori. Pe la inceputul verii, masina a fost supusa decolorarii si apoi a fost vopsita cu alb lucios la doua maini cu spray acrilic. Acum, am acoperit cu banda cerata partea care trebuia sa ramana alba, am astupat locasurile geamurilor si golul aripilor, ca sa nu intre vopsea rosie in interior, si am dat doua maini de rosu acrilic. Dupa aproximativ jumatate de ora de la a doua aplicare, am indepartat banda. Foarte buna comparativ cu ce foloseam eu inainte, dungile au iesit mult mai bine. Dupa uscarea completa am refacut stalpii parbrizului cu rosu pe interior.

Cat masina a stat la uscat, am aplicat chit de modelism Revell in spatiile ramase pe bara din fata in urma indepartarii suportului de protectie original. Dupa cateva ore am slefuit chitul intarit si am vopsit barile cu alb acrilic lucios, tot la spray auto.

La geamurile portierelor am refacut chederele cu negru la triunghiulare. Mobilierul interior l-am vopsit cu gri si rosu. Am facut cu negru chederul parbrizului si aerisirile de pe capota. Manerele usilor si de haion le-am facut cu argintiu iar husa rotii de rezerva am vopsit-o maron. Pe bara din spate am facut cu rosu ochiurile reflectorizante si apoi am montat sorturi personalizate cu sigla ARO la rotile din spate.

2 Comments »

  • Prognosis (author) said:

    Ups! Am uitat aerisirea de pe stalpul din spate, abia acum am vazut!

  • Cristian Butnariu said:

    Felicitari !Arata cu totul altfel, combinatia de culori, da viata si realism modelului.Din pacate nici banda izolatoare Tamiya nu adera perfect pe suprafetele f.f.mici.Incerc sa fac rost de o rola de folie de aluminiu(pt. izolat si ornamente nichelate).

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.