Home » Tunare Masinute

ARO 240 – corecturi

19 January 2012 No Comment 1,247 vizualizări

Indragita masina romaneasca ARO 240 de la DeAgostini a trecut si ea astazi pe la meseriasii de la Atelierele PanArin pentru cateva interventii minore. In primul rand era suparator spatiul gol lasat de parbriz intre el si rama lui superioara. Pentru remediere s-a slefuit cu o pila fina partea de fixare pe caroserie pana la subtierea suficienta pentru a se reduce jumatate de milimetru, exact cat trebuia pentru acoperirea acelui spatiu. Totodata, cu markerul argintiu s-au subliniat stergatoarele de parbriz pentru evidentierea lor fata de gemul din care fac parte prin turnare. Lampile din fata au fost vosite cu galbenul corect pentru semnalizatoare, iar cele din spate au primit cate un bumb galben in mijloc, culoarea potrivita pentru semnalizatoarele clasice de Buceag cu care au fost dotate primele modele. S-au mai avidentiat si manerele la usi cu argintiu, precum si oglinda laterala, lipita urat dar refacuta de specialisti. Modificarile au fost primite cu bucurie si recunostinta de catre propietari, Armata de Eliberare si Restaurare a Democratiei din vitrina prognosista!

Foarte impresionanta colectie a unui pasionat! http://miniauto.ro/forum/index.php?topic=11058.0 Vizitati, nu veti regreta!

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.