Home » Colectia AUTO

ARO POLITIA in prima misiune

28 March 2012 2 Comments 1,150 vizualizări

Satisfacuti de imaginea masinii ARO modificata special pentru fortele politienesti care vegheaza la respectarea legii intre machetele  DeAgostini, cele doua echipaje de politie, cel de Ialomita apartinand colectiei DeAgo Alex88 si cel de Calarasi, apartinand colectiei DeAgo Prognosis, au plecat in prima lor misiune de patrulare, impreuna. In timp ce inspectau zona supermarketului de la iesirea din Slobozia, echipajele au fost anuntate prin radio ca un infractor periculos, hot de masini de lux, ar fi fost vazut la bordul unui bolid de lux furat zilele acestea din Italia. Fara sa piarda timp pretios si fara sa precupeteasca nici un efort, echipajele celor doua patrule au plecat in goana spre locul unde fusese semnalat autovehiculul furat. Dupa o urmarire ca in filme, cele doua echipaje curajoase de politie, au reusit sa blocheze si sa opreasca automobilul de lux, un Lamborghini, in preajma vilei unui senator cu care hotii erau in mare cardasie. Prinsi asupra faptului, hotii nu au opus rezistenta si au fost retinuti imediat. Senatorul a negat orice implicare si a anuntat ca va convoca o conferinta de presa imediat dupa ce isi va da demisia din parlament. Dupa ce lucrurile s-au calmat, echipajele s-a intors la sediul politiei aducand si vehiculul furat pentru a fi inapoiat posesorului.

In aceasta seara, masina apartinand colectiei Alex88, va parasi garajul nostru si se va dedica misiunilor pe care Alex88 i le va incredinta. Bucurosi ca masinile realizate de ei sunt pe placul politistilor ialomiteni si calaraseni, inginerii de la Atelierele PanArin, au luat o pauza binemeritata de la proiectul de carosare al celui de al doilea papuc pentru serviciile postale din zona Alex88, pentru a studia balaria de M461 cu care s-au capatuit azi spre modificari.

2 Comments »

  • ALex said:

    Domn’le, dau o bere. Frumoase foc!

  • Sorin said:

    Foarte frumoase! Doi zimbri (ARO) au blocat un taur (Lamborghini) 🙂

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.