Home » Tunare locomotive

Atelierele PanArin – programari

24 July 2010 3 Comments 866 vizualizări

Noi provocari in atelierele PanArin

 • In urma cu un an de zile, am primit de la un trenulist cred ca din Onesti, un set de doua vagoane Mehano de tip Thalys, carora propietarul le-a rupt cuplele si pe care nu le mai putea folosi si nici nu voia sa le repare. In ultima vreme ma tot bate gandul sa fac ceva cu ele. Cum nu am locomotoarele de la acest set, m-am gandit ca poate sa incerc sa fac o rama automotoare, modificand fata (capetele) astfel incat sa semene cumva cu un metrou exterior. Probabil motorizand un singur boghiu.

Voi ce spuneti? Se merita?
Thalys

Thalys

 • Mai am apoi un sasiu de aburoasa pe care l-am identificat ca apartinand unei BR 86. Voi incerca pentru prima oara sa fac o locomotiva pornind de la acest sasiu. Asta da provocare. Ramane sa gasesc planurile unei locomotive BR 86 si sa trec la treaba… Are cineva planurile unei BR 86?

BR 86 sasiu

Photobucket

3 Comments »

 • obiwan said:

  daca priviti cu atentie, seful de atelier este Prognosis;
  http://www.molli-bahn.de/typo3temp/pics/fd68c05b86.jpg

 • Teo said:

  Buna ziua!
  Dupa cum am vazut, aveti un automotor Thalys in colectie, de la un pasionat onestean; daca se poate, ati putea sa imi spuneti cum il cheama, eu fiind onestean, pot lua legatura cu el?
  Multumesc

 • Prognosis (author) said:

  Din pacate nu am mai luat legatura cu el de mai bine de un an. Nu mai am numarul de telefon, dar sunt sigur ca el citeste si il rog sa ma contacteze daca se poate! Se numeste Deme Eduard.

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.