Home » Filme atelier, Tunare locomotive

Automotorul Vt-Vs 145 la final

14 September 2011 No Comment 1,309 vizualizări


Pasiunea pentru constructia de vehicule pe sine m-a adus pna in faza in care am inceput sa realizez micromodele de la zero. Unul din proiectele mele este si acesta. Inspiratia a fost un model Piko, venit de la Sibiu pentru imbunatatiri. Dupa acest model am realizat proiectul pe calculator si am taiat piesele cu tehnologie laser. Am folosit in general material lemnos, placaj de diferite grosimi. Pentru fetele machetei am folosit un carton tip prespan, mucava de 1 mm grosime, pentru a putea realiza peretele curbat. Ca accesorii am folosit diverse materiale de prin magazia mea cu maimutze. Cuisoare pentru trombele de aerisire, tampoane rupte pentru cosurile de soba, bolduri pentru balustrade, etc. Vagonul tractor a fost chiar o provocare, fiind proiectat pe sasiul unei raposate BR 216 Mehano. Acest vagon este rodul imaginatiei mele, el nu reprezinta reproducerea unui automotor autentic. Numai vagonul remorca este reprodus. Machetele au fost vosite cu spray auto acrilic. Iluminarea cu led-uri smd.

Detalii despre realizarea trenului:

Vagonul remorca

Vagonul tractor

Piesele au fost taiate cu tehnologie laser de catre firma SpotDesign, la care puteti apela pentru procurarea lor daca doriti sa incercati sa realizati aceasta frumoasa macheta!

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.