Home » Tunare Masinute

Broasca si Papucul lui Alexss

18 February 2012 No Comment 702 vizualizări

Continuand traditia de imbunatatiri si corecturi ale produselor manufacturate DeAgostini, am procedat si la remedierea a doua vehicule apartinand amicului AlexSS.

Broasca a suferit mutatii numai la exterior. In speta praguri negre, lumini lampi spate, prelungirea argintie a ornamentului, stergatoare asezate corect, lampa galbena pe aripi, corectarea unor defecte de vopsire a manerelor la usi si inlaturarea unor pete de la xerigrafia cu argintiu a manerelor.

La papuc am avut ceva de furca cu demontarea protectorului de luneta, acre era lipit grosolan si incorect atat intre piesele sale cat si fata de podeaua platformei. Am reusit restaurarea lui si cu aceasta ocazie am descoperit diferente intre modelul menu si cel al lui Alexss. In primul rand, aceasta bara de protectie, lucrata foarte prost, cu multe bavuri de la turnare, care la macheta mea nu existau. Apoi alta nuanta la vopseaua caroseriei, ceva mai spre portocaliu.

Drept urmare am debavurat bine suportul si l-am remontat corect lipind bratele in pozitia normala. Apoi l-am piturat cu negru acrilic. Daca tot am desfacut jucaria, am vopsit si scaunele in binecunoscutul gri murdar, atat de specific masinilor utilitare Dacia. Lampile de semnalizare pe spate au primit si culoarea galben si am refacut nu negru conturul lampilor de numere. De asemeni am corectat cu negru la manerele vopsite pe langa…  la final, cele doua machete sunt gata pentru vitrina lui Alexss care este asteptat sa vina sa le ia acasa!

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.