Home » Filme 2011

Copaceii din gradina mea

4 April 2011 7 Comments 1,120 vizualizări


Film despre cum se fac acasa diversi copacei, folosind ramuri uscate de soc si burete tocat sau alte texturi granulate din comertul de specialitate. Daca nu exista aceste texturi, se pot folosi cu succes si diverse condimente uscate, insa in acest caz este imperios necesara folosirea la final a unui spray cu lac fixativ pentru ca vegetatia sa nu se decoloreze in timp.

Partea  a doua

7 Comments »

 • selgrosss said:

  Bravo domnule ARin copaceiii ies super…….sa va zic cv….sa nui bagati in seama pe toti frustratii si retardatii ce comenteaza la adresa dvs…..dupa ca ce ati ajutat atat de multa luma si leati dat curaju si vointa …de a incepe o diorama cu fonduri normale…sa zic asa…si le dati si mura-n gura…mai si comenteaza….stati linistit cafaaceto totu ca la caret….cum am mai zis si zic inca….sunteti un adevarat veteran al modelismului feroviar….inca odata felicitari pentru copacei…………..

 • Cristi said:

  Foarte frumos,au iesit minunat continuati tot la fel,salut si multa sanatate

 • Adi said:

  Ingrosarea tulpinii se poate face foarte usor cu chitul de lemn, care se intareste in maxim 20 min destul de bine.metoda cu hartie mi se pare cam laborioasa, chitul de lemn acoperind foarte bine si foarte usor tulpina.Se pot da si niste forme foarte reale.
  Oricum felicitari pentru lucrari.

  Spor.

  zolaadi

 • Adi said:

  O metoda mai ieftina as putea zice ar fi folosirea aracetului spray, adica eu personal am luat aracet diluat 50/50 cu apa, filtrat si pus intr-un pulverizator cumparat din hypermarket cu 3 lei.Spray-ul este mai scump asa cum ati spus.Apoi se poate fixa cu spray fixativ, pe care de asemenea l-am luat cu 4 lei, din carrefour.Granulatie am folosit patrunjel maruntit, auchan, 3 lei.

  Spor.

  zolaadi

 • Prognosis (author) said:

  Ai dreptate Adi. Sa stii ca la altele am folosit si chit dar si oregano, patrunjel, etc. Acum nu am avut chit in casa! dar ies mult mai bine cu chit.

 • PetricA said:

  Imi place modul in care ati explicat fabicarea copaceilor, rugamintea pe care o am sa realizati un film legat de intretinerea unei locomotive idiferent care, suntem multi incepatori ce au nevoie de o explicatie mai elaborata.

 • selgrosss said:

  Petrica are dreptate…o mare problema cu care ne confruntam incepastorii in general…este curatarea unei locomotive…ar fi super orice lokomotiva daca o filmati in timp ce faceti operatiunea de curatare

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.