Home » Alte lucrari

Corăbiile antice, o altă faţă a modelistului din mine

14 November 2012 One Comment 1,123 vizualizări

A fost o vreme in care am cochetat cu mare placere, cu pasiune si cu rabdare, cu modelismul naval. Pasionat jucator de RuneScape, inca de la lansarea jocului, am indragit multe si am incercat sa reproduc din mediul virtual, corabiile folosite in joc. Nu am avut planuri, doar am studiat unele imagini din play-on si dupa aceste repere, plus imaginatie, am reprodus acele frumuseti. Multa vreme corabiile au stat in rafturile unui restaurat al unui amic, care a cumparat toate corabiile intr-un moment in care viata mea s-a schimbat, m-am imbolnavit de astm si mi-am pierdut serviciul. Corabiile au fost pentru un moment din viata, forma prin care mi-am asigurat banii necesari tratamentelor. Mai tarziu am regretat instrainarea lor, mai ales ca acum nu as mai putea suporta praful de smirghel rezultat din prelucrarea lemnului, insa ele raman un reper al trecerii mele pe acest pamant!
corabii din RuneScape

http://s1204.photobucket.com/albums/bb409/Arin_Panait/corabii/?albumview=slideshow

Published on: Dec 4, 2010 @ 10:07

One Comment »

  • PetricA said:

    De-ar fi si niste oameni competenti in sistemul bugetar (autoritatile)….Niciodata nu sunt valorificati oamneii cu un talent desavarsit.In schimb sunt fugariti din propria tara.

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.