Home » Prezentari

Dacia 1100, o legendă pe străzile patriei

3 December 2011 5 Comments 1,183 vizualizări

Clar de o calitate superioara modelului de lansare Dacia 1300, acesta miniatura este multa mai reusita in sensula detalierii. Dina pacate, probabil pentru a acoperi costurile detalierii, s-a lucrat cam in deradere la montare. Rotile au butucurile nefinisate, nedebavurate la interior fapt care le imobilizeaza, chiar cand am scos-o din cutie un far a sarit cat colo, stergatoarele montate in deradere in pozitii nefiresti, toate acestea scad la nota de ambalare si prezentare a jucariei. Desi, mult mai multe detalii sunt evidente, culoarea verde in care a fost prezentat modelul, nu a facut niciodata parte din gama de culori cu care Dacia 1100 era vanduta pe piata interna românească. În rest, o piesă îndrăgită din epoca de aur a comunismului timpuriu!

5 Comments »

 • ALex said:

  Dacia 1300 are cauciucuri mai bune decat 1100. Eu nu am luat Volga…mi se pare prea mare. Cel putin asa am vazut-o la toneta. Daca o ai as fi bucuros sa o vad mai de aproape si sa iti citesc parerea, mai ales ca tu ai vazut-o si in realitate.

 • ALex said:

  Am gasit intre timp si postul cu Volga. Am vazut ca o indragesti foarte tare si cred ca si eu o sa o caut ca sa imi intregesc colectia. Sti ce va apare in nr. viitoare?

 • Prognosis (author) said:

  Numarul viitor va fi wartburg

 • Petru said:

  Felicitari pentru colectie.

 • Micro... said:

  Ce tare . Le-as modifica pentru slot race . Am inceput o diorama cu “masinute pe sine” , si m-ar tenta dar am inteles ca montajul lasa de dorit . Crezi ca se dezmembreaza daca imi cad ? App de diorama va tin la curent pe http://slotcarromania.blogspot.com/ .

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.