Home » Prezentari

Dacia 1300 scara 1/43 – in colectia mea

4 October 2011 2 Comments 1,226 vizualizări

Astazi mi-am facut un hatâr! Am achizitionat pentru colecția personală, revista împreună cu mașinuța tradițională! Desi durerea a fost mare cand am scos masina din cutie si am descoperit o zgarietura imensa pe partea stanga, peste ambele portiere, in fapt cred ca era vorba de atingerea cu un adezv ceva care a diluat si sters vopseaua. Din fericire un amic mi-a dat chiar acea nuanta de vopsea, spray auto, cu care am corectat neajunsul. Bara din fata, rupta si care statea la locul ei din inertie, a fost schimbata gratie donatiei unui alt amic, caruia copilul i-a trantit jucaria si a facut-o tandari, de la balcon, dar la care a scapata integra bara de protectie fata si astfel a ajuns pe macheta mea. Am asteptat mult aceasta jucarie si chiar m-a dezamagit felul in care este neglijent lucrata. Sper ca viitoarele piese lansate de DeAgostini, sa nu ma mai surprinda negativ. Poate  a fost doar o eroare la mine, desi pe forumuri se vorbeste de astfel de erori destul de des.

Urmează săptămâna viitoare și un ARO!

2 Comments »

  • Petru said:

    Feilicitari pentru colectie

  • emanuel said:

    Odata la 2 saptamani apare numarul, e bilunara revista. Eu m-am abonat online, am primit un telefonf pentru confirmare si cam atat, astept coletu. Ai ceva avantaje daca te abonezi. Felicitari pentru achizitie!

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.