Home » Tunare Masinute

Dacia 1304 – POŞTA ROMÂNĂ la final

24 March 2012 2 Comments 1,652 vizualizări

Continuare la materialul initial

Dupa uscarea si slefuirea chitului a urmat procesul de vopsire cu spray auto in doua etape, apoi uscarea pe calorifer 24 de ore. Dupa o scurta inspectie si corectura a imperfectiunilor de vopsire, s-a trecut la montarea back a accesoriilor. Scaunele s-au vopsit gri pentru a se vedea mai frumos prin geamuri. Chederele negre si oglinzile la fel, dau o nota de eleganta machetei. Stopurile au contur negru (garniturile) iar teava de esapament este acum bronz-aluminiu. S-au lipit siglele POSTA ROMANA. Urmeaza numerele de inmatriculare si dupa sosirea colilor de decal se vor aplica si alte maruntisuri asupra carora voi reveni. Pentru moment utilitara se afla in prima ei misiune de colectare a plicurilor postale. Iata ca ziaristii de la Blumenberg Magazine au surprins masina in parcarea de la ALDI in timp ce soferul facea cumparaturi in interes personal in timpul serviciului.

2 Comments »

  • Petru said:

    Felicitaari, este o masinuta deosebit de frumoasa

  • ALex said:

    Talent domnule! Felicitari! Sa iti dea Dumnezeu sanatate sa ne delectezi asa la fiecare 2 zile (cu lucrarile astea exceptionale)

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.