Home » Sugestii si publicitate

De la cititorii mei zicere

20 June 2010 2 Comments 1,105 vizualizări

In ultimile ore, au sosit pe adresa mea de mail numeroase intrebari de la cititorii sitului. Promit sa raspund cat mai curand la toate aceste intrebari, dar, ca sa nu pierdem vremea, am deschis acest topic unde intrebarile voastre devin publice si astfel raspunsurile vor fi pentru toata lumea. Mai ales ca sunt multi care au trecut prin aceleasi probleme fie cu furnizorii de la diferite magazine, fie au avut nevoie de solutii tehnice ieftine pe probleme de modelism. Cu promisiunea ca in fiecare seara voi incerca sa raspund solicitarilor voastre, lansez rubrica Sugestii si Reclamatii si topicul acesta unde astept scrierile voastre.

2 Comments »

  • Petrica said:

    Avand in vedere ce am patit cu locomitele mele (Lima si BR 95), propun sa facem un clasament cu cei mai seriosi si neseriosi furnizori de articole de modelism.

  • Ronnie said:

    Petrica, exact la acelasi lucru ma gindisem si eu.
    Pina sa ma lumineze Arin, eu cumparam doar produse de la magazinele online. Acum cumpar aproape doar de pe forumuri, de la alti modelisti, si in principiu marfa noua. De exemplu Silviu20061 are vagoane noi la preturi foarte bune, le trimite repede si ambaleaza cu grija.

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.