Home » Diorama in 2009

diorama – 04 ianuarie 2009

4 September 2009 No Comment 762 vizualizări

La multi ani 2009 !

Am castigat concursul foto organizat de situl TRENULETE.RO

Multumesc tuturor celor ce m-au votat!

Din ce era disponibil la vanzare pe situl respectiv, am ales un Vagon Patforma cu tanc T54 de la Roco si un vagon de marfa descoperit Tilling Sachsen Modelle DB ep. V model 76441 pe care intentionez sa-l CFR-izez dupa modelul Eanos căci se potrivesc foarte multe la cele două vagoane…

.

Am mai ales un set de Calatori grabiti si bagaje, un set de Copii care se joaca, un set de Copii venind de la scoala si un set de animale domestice. Toate isi vor gasi loc pe diorama in cursul lunii viitoare. Nu am mai lucrat nimic in aceasta perioada la diorama. Am trecut prin momente dificile cu sanatatea dar acum ma simt mult mai bine si imi voi relua munca.


Cum Moş Crăciun are o Crăciuniţă,
tot aşa Prognosis are o Prognosiţa
Ca o veste bună de Sărbători, am primit in dar acceptul firmei Pro Domus din Feteşti, de a mă susţine cu transportul dioramei oriunde în ţară, la orice expoziţie sau concurs vreau şi pot eu să merg. Mulţumiri din suflet!

A aparut cea mai noua editie a cartii “100 de sfaturi practice de modelism feroviar”

Recomand calduros aceasta carte ce poate fi luata in format digital. Cartea cuprinde o serie de trucuri si sfaturi practice pentru pasionatii de modelism feroviar. Secrete si solutii ingenioase pentru a economisi timp si bani in construirea unei diorame. Indrumari pas cu pas, scheme si tactici, metode de lucru si ghid complet pentru un modelist pasionat. Nu trebuie decat sa o platesti si sa o downloadezi si in 5 minute ai acces la toate informatiile de care ai nevoie.

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.