Home » Diorama in 2008

diorama – 04 noiembrie 2008

3 September 2009 One Comment 1,067 vizualizări

Am continuat plantarea migaloasa de tufisuri si flori prin cateva zone frontale si de-a lungul liniilor. Mai trebuie plantat si catre interiorul dioramei. In dupaamiaza asta voi incepe montarea scenariilor cu omuletii adunati.

Am terminat instalatia automata modernizata. Puteti vedea un filmulet din care reiese noua configuratie automata. Veti putea observa ca trenurile nu mai pornesc imadiat unul dupa altul, ci plecarile sunt un pic temporizate, imitand plecarile de trenuri din gara sau de la semnale. De asemenea se pot observa trenurile care circula cu prioritate. In circuitul de sus, marfarul nu mai opreste in gara, indiferent pe ce linie vine. Pe de alta parte, trenurile nu gareaza la fiecare ciclu pe aceiasi liniie, creeind efectul de multitudine si inlaturand repetitivitatea. De asemenea am terminat sistemul de securizare. De acum, niciun tren nu mai poate ajunge accdidental un alt tren. Un singur lucru nu am putut securiza. Prostia operatorului. Mi-ar fi placut sa fac in asa fel incat chiar daca un operator ar da liber unui tren accidental, acesta sa nu plece sau sa nu intre pe o linie daca aceasta este ocupata de alt tren. Dar… poate alta data caci sunt grabit sa termin diorama pana la data expozitiei.

One Comment »

  • Andy said:

    Cu ce ati aplicat iarba?

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.