Home » Diorama in 2009

diorama – 06 Aprilie 2009

4 September 2009 No Comment 1,196 vizualizări

A sosit vremea ca Diorama de la Slobozia sa primeasca o fata noua. Astfel, am calatorit la Fetesti, unde sponsorul PRODOMUS a furnizat picioare noi, metalice si placile de pal melaminat pentru mastile laterale.

Dupa doua zile de munca intensa, am inlocuit picioarele si am fixat placile de mascare. Am facut manere de extragere a capacelor de vizitare in tunele si am vopsit celuza cu acrilic maroniu.
Au aparut cateva animale noi. Un calut frumos ce se hraneste din iesle, un grup de caprite si iedul lor, cativa copii in curtea scolii.

Cetateni pe pasarela… indragostiti la umbra unui arbore si doi copii ce au incins asfaltul cu un tenis de picior.

O fetita si-a pierdut gastele in iarba de pe langa gara, un iepuras sare dintr-un tufis iar catelul Labus se intinde lenes la soare langa moara.
Astazi insa am avut o mare bucurie. Domnul Mihai Craciun a decis sa ma sustina in activitatea mea si mi-a trimis locomotiva la care viseaza toti modelistii romani. Un exemplar din prima serie 060 romaneasca. Este minunata. Poate ca nu sunt eu in masura a comenta precizia modelului, dar, din punctul meu de vedere, locomotiva este o reusita pentru modelismul romanesc. Am prieteni in anglia ce mi-au povestit ca nici acolo primele modele ale unor locomotive nu au iesit chiar ca la carte. Asa este la inceput. Eu multumesc pe aceasta cale sitului trenulete.ro pentru sponzorizare si felicit aceasta initiativa. Este un inceput si mereu e loc de mai bine, dar asta nu stirbeste cu nimic reusita unei actiuni demne de toata lauda!

Un filmulet cu reteaua de catenare definitivata.

sponsorii dioramei
LED-uri si accesorii

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.