Home » Diorama in 2008

diorama – 11 octombrie 2008

3 September 2009 No Comment 1,072 vizualizări

Dupa cum va spuneam zilele trecute, am lucrat aceasta saptamana la inlocuirea cablurilor asezate provizoriu si fixate cu scoch pe sub diorama, cu cabluri monofilare, solide fixate cu bride pe plansa si asezate in circuite optimizate, etichetate, astfel incat oricine sa poata identifica si repara sau interveni la eventualele probleme ale dioramei dar si pentru a facilita transportul ei la Brasov.

Din pacate saptamana mi-a fost umbrita si de starea proasta a sanatatii mele dar si de vesti cum ca unele persoane inca mai fac infarct ca eu primesc daruri de la cei ce ma iubesc si ma respecta pentru munca si efortul meu. Cine a navigat pe situl meu, stie ca anul trecut, unii forumisti, impresionati de munca mea si recunoscatori pentru metodele ieftine pe care le-am promovat pe site, au decis fara aportul meu, fara solicitarea mea, sa-mi daruiasca cate ceva din lucrurile lor. Unul un vagon, altul o locomotiva, un altul cativa pomi, alt forumist o masinuta. Le pot numara pe degete aceste daruri si le-am facut publice pe site si pe forum. Am spus-o si o repet in mod special pentru cei ce nu au astampar la gandul ca eu o sa ajung mare bogatan din darurile primite. Mai oameni buni, nu am cerut si nu cer nimic nimanui. Uitati-va pe forumuri si vedeti ca nu e un secret. Oamenii au facut acest gest din proprie convingere si din respect pentru mine si munca mea. Nu am ascuns acest lucru si inainte de a face publica donatia respectiva, am cerut acordul celor implicati. Vorbe urate putem sa scornim oricare dintre noi. Faptul ca nu am murit inca, faptul ca nu am mai donat diorama asa cum stabilisem ca o voi face la trecerea mea in alta lume mai buna si mai lipsita de invidie, nu trebuie sa va arunce in derizoriu si ipocrizie. Prognosis nu a murit inca si credeti-ma ca nu-i o multumire pentru mine. Sunt foarte suparat ca dupa ce fac vanzare unui anumit magazin, dupa ce ca promovez produsele si calitatea omului respectiv, el se omoara sa propage in mediul modelistic o imagine falsa despre Prognosis. Da! Prognosis primeste daruri, da Prognosis, inca nu a murit, da Prognosis, nu a refuzat aceste daruri caci Prognosis nu e multimilionar ca cei ce-l fac de batjocura. Ce ar mai fi de spus? Ca Prognosis nu se pricepe la oameni, asa e ! Ca Prognosis a avut incredere in puterea lui Dumnezeu si Acesta inca nu l-a chemat la el iar diorama este inca in sufragerie si nu in locul in care promisesem ca va ajunge ca donatie (dupa trecerea mea in nefiinta) Mai aveti putintica rabdare si sper ca in scurta vreme cineva sa va anunte ca Prognosis a plecat cu ultimul tren din gara Blumenberg. Din pacate pentru voi, orasul din sufragerie nu va mai ajunge acolo unde se credea si se astepta ca va ajunge… Sa va fie rusine pentru o astfel de atitudine domnule X, pentru raspandirea de zvonuri mincinoase inca nu s-a inventat un top, insa daca era inventat, va faceam reclama gratuit! Insa pana atunci, nu o mai fac si nu mai promovez produsele dvs. Va doresc toate cele bune exact in masura in care si dvs. mi le doriti mie. Multumesc! Si imi cer scuze ca v-am facut reclama GRATUIT in mai toate posturile mele… Iata ca si dvs. primiti cadouri, dar, spre deosebire de mine, nu recunoasteti public acest fapt.

Cam asa arata plansele dupa marea cablare din octombrie 2008…

Urmeaza sectionarea dioramei si repunerea ei pe picioare apoi refacerea iluminatului in casute. Se vor inlocui becurile de instalatie de pom pe care le-am folosit iniatial, cu becuri de 6 volti alimentate la sursa de 5 volti pentru a nu se supravolta si incalzi exagerat.
Becurile sunt sponsorizate de Magazinul Terra din Slobozia!

Si acum, spre deliciul spectatorilor si spre bucuria iubitorilor de frumos, va anunt ca Diorama de la Slobozia are un sponsor oficial pentru Expozitia de la Brasov, sponsor ce a DONAT un tren nou nout ce va fi inscriptionat cu insemnele lui.

In numele sponsorului, DaciaClub.Ro si Reno.Ro, dl. Alex anunta pe forum:
“Alex si cu mine am decis sa il sustinem pe Arin Panait (Prognosis) si i-am donat astazi un trenulet in valoare de aproximativ 600 RON format dintr-o Locomotiva Diesel G 1700 BB “OHE”, 2 vagoane cu prelata, Ep V, CFL si 2 vagoane cu coviltir, SNCF”

Iata mai jos pozele frumoasei garnituri inainte de a fi puse pe diorama!

Acest site se mentine in viata datorita reclamelor. Multumesc pentru contributie!

De asemeni in orasul Blumenberg au sosit de curand noi locatari incantati de frumusetea si bunastarea instalata in oras…

Am placerea sa va anunt ca diorama va participa la expozitia de Modelism Feroviar la BRASOV, editia a II-
“COLECTII SI COLECTIONARI” – expozitie cu tematica feroviara,
ce v-a avea loc in perioada 28.11.2008 – 01.12.2008
Dechiderea oficiala – Sambata 29.11.2009
Locul de desfasurare CENTRUL CULTURAL REDUTA , Sala ARCADIA (exact ca anul trecut
)

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.