Home » Diorama in 2008

diorama – 15 septembrie

3 September 2009 No Comment 570 vizualizări

Astazi 15 septembrie 2008, a fost inaugurat noul centru educational din orasul Blumenberg. Cu aceasta ocazie, elevii si parintii au putut sa admire frumoasa fantana cu lumini din gradina institutiei, loc de recreere pentru elevi. Cladirea scolii a fost completata de o cladire anexa in care se afla centrala termica si o magazie. Intrarea dinspre strada este iluminata si in trotuar s-a practicat decupajul necesar pentru ca masinile de aprovizionare sa intre pana in dreptul usii fara a deranja circulatia pe strada principala. Intrarea elevilor din spate este prevazuta cu un adapost pentru zilele ploioase cand elevii asteapta sa se sune de intare feriti de ploaie. Intrarea este de asemeni iluminata cu SMD.

Pentru fatada, meseriasii din cadrul primariei au instalat o frumoasa copertina transparenta iluminata de doua felinare clasice dotate cu lampi SMD. Pentru aceasta lucrare am folosit felinarele ramase de la o alta lucrare, pe care le-am modificat si le-am adapatat la fatada acestei cladiri. Am folosit leduri SMD, alimentate la 5 volti inseriate cu un rezistor de 260 ohmi. Copertina este de la o alta constructie, piesa ramasa in plus pe cadrul de KIT.
Mai jos se poate vedea o casuta, intrarea din spate, prevazuta cu lamioanele originale transformate in lampi functionale si o imagine de ansamblu a orasului din sufragerie pe timp de noapte si de zi.

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.