Home » Diorama in 2009

diorama – 22 februarie 2009

4 September 2009 No Comment 587 vizualizări

Dupa ceva vreme in care nu am mai putut lucra la diorama, am revenit asupra zonei modificate din preajma garii. Pentru a repozitiona turnul de control, de data aceasta pe partea de est a garii, am confectionat mai intai aleea care duce la turn si fundatia acestuia. Am folosit forex de 2,2 mm grosime din care am proiectat aceste doua repere.

Cu ajutorul sublerului am trasat pe lateralele aleii marginea bordurii si apoi am reliefat cu un ac imbinarile dintre borduri. Am vopsit apoi cu gri partea de beton si cu marker permanent bordurile negre si galbene.

Noua configuratie

<<< Vechea configuratie

Am montat bordurile la peroanele prelungite in partea de est a garii si am repozitionat si activat semafoarele pe noua lor pozitie.

Noua configuratie >>>

Tot odata am refacut iluminatul la peronul acoperit. Am folosit de aceasta data ledurile alb-cald furnizate de sponsonul zeXstar. Lumina este mult mai realista. Am montat patru leduri inseriate cu un rezistor de 860 ohmi.
sponsorii dioramei

LED-uri si accesoriiLeave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.