Home » Diorama in 2008

diorama – 24 august 2008

3 September 2009 No Comment 703 vizualizări
Am construit pentru prima oara o poarta mobila. Adica functionala. Am folosit sectiuni din gardutul de la Rally pe care le-am fixat pe stalpi mobili care se rotesc pe un ax din sarma otelita fixat in placa dioramei intr-o gaura cu superglue. Poarta mica se deschide si ea.
Din acelasi material am confectionat o parte din gardul unei alte casute, in continuarea unui gard viu iar la casuta Mihaela, am scos portiunea de gard ce venea in lateralul garajului si am montat-o in prelungirea curtii spre dreapta.
Intr-o casuta, locatarii s-au mitat deja iar gospodina casei a spalat primul ei rand de rufe de cand s-a tras curentul electric. Cum era solicitare pentru uscarea rufelor, am instalat imediat sarme pentru asa ceva iar gospodina a si intins primele rufe la uscat.
In aceasta duminica au avut loc primele alegeri in Blumenberg si primarul ales a hotarat deja asfaltarea gaurilor din drumurile orasului. Cum insa seara a venit prea curand, fotograful obosit a lasat efectuarea pozelor pentru ziua de maine, cand asfaltul se va fi intarit si el va putea sa faca poze frumoase cu activitatea primarului nou ales.

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.