Home » Diorama in 2009

diorama – 27 ianuarie 2009

4 September 2009 No Comment 653 vizualizări

Vizitati pagina Sponsorului >>>

SC PRO DOMUS SRL  a fost infiintata in baza legii 31/1990 in anul 1997 activand ca o societate comerciala cu capital in totalitate privat, cu sediul social in Mun. Fetesti, str. Sirenei, nr. 72,  jud. Ialomita, fiind o firma specializata in fabricarea si comercializarea de mobilier de serie si la comanda in functie de solicitarile clientilor.

Cum ofertele pentru vanzarea dioramei nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor mele, am decis scoaterea de la vanzare si continuarea lucrarilor pentru urmatoarea etapa din viata mea si a Orasului din Sufragerie. Concursul de la vara din strainatate.
Ascultand comentariile vizitatorilor si colegilor de la Expozitia de la Brasov din decembrie 2008, am decis ca este timpul ca in gara Blumenberg sa inceapa lucrarile de refacere a peroanelor si a liniilor, astfel incat sa poata stationa in gara trenuri mai lungi. Asta si pentru ca tot mai multi cetateni, atrasi de faima orasului Blumenberg care a fost dat la televizor, la radio si a aparut in numeroase publicatii, au inceput sa viziteze faimosul orasel.

Pentru inceput am inlaturat liniile vechi si am reconfigurat cele doua linii de stationare si tranzit ale garii.Urmeaza reconfigurarea retelei de alimentare cu energie electrica a sinelor si a retelei de automatizare si semnalizare optica si acustica. Noi gadgeturi vor fi implementate si un sistem nou de oprire si pornire in trepte, de conceptie proprie, vor imbunatati calitatea serviciilor prestate de Caile Ferate PanArin in orasul Blumenberg.

Ca o veste bună de Sărbători, am primit in dar acceptul firmei Pro Domus din Feteşti, de a mă susţine cu transportul dioramei oriunde în ţară, la orice expoziţie sau concurs vreau şi pot eu să merg. Mulţumiri din suflet!

A aparut cea mai noua editie a cartii “100 de sfaturi practice de modelism feroviar”

Recomand calduros aceasta carte ce poate fi luata in format digital. Cartea cuprinde o serie de trucuri si sfaturi practice pentru pasionatii de modelism feroviar. Secrete si solutii ingenioase pentru a economisi timp si bani in construirea unei diorame. Indrumari pas cu pas, scheme si tactici, metode de lucru si ghid complet pentru un modelist pasionat. Nu trebuie decat sa o platesti si sa o downloadezi si in 5 minute ai acces la toate informatiile de care ai nevoie.

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.