Home » Diorama in 2010, Epoca semnalelor

Diorama de la Slobozia în data de 29 decembrie 2009

31 December 2009 2 Comments 795 vizualizări


Anul 2009 nu a fost prea darnic cu diorama de la Slobozia. Un an greu, în care am lucrat mai puţin la dioramă din lipsă de fonduri dar în care am demarat proiectul dioramei virtuale Constanţa.

În oraşul din sufragerie au sosit la final de an, prin Moş Crăciun Alexandru (fiul meu) şi Moş Crăciun Bogdan, o locomotivă minunată Siemens Diesel de la hobby-toys Constanta şi două vagoane de petrol. Tot în această perioadă de sfârşit de an am implementat macazele gandite de mine şi care funcţionează perfect. De ieri am început lucrul la noii stâlpi de iluminat pe bază de leduri alb-cald primite de la zeXstar, stalpi ce vor reduce considerabil consumul pe diorama de la Slobozia. Urmează implementarea pe tronsonul exterior a alimentatoarelor cu impuls dreptunghiular şi pregătirea dioramei pentru concursul de creaţie libera din Ungaria de la vară, unde sunt invitat să particip.

Sper ca anul ce vine sa fie mai bun cu modeliştii din România, sper să sensibilizez autorităţile din Ialomiţa şi să înfiinţez un club unde copiii si adulţii pasionaţi să poată invăţa cum să facă o dioramă.

Aşa să imi ajute Dumnezeu! La mulţi ani!

2 Comments »

  • Mircea said:

    Urmaresc cu multa placere evolutia Orasului_din_Sufragerie, pe care am avut bucuria sa-l vad “live” in iarna anului 2008, la expozitia de la Brasov.
    Mult succes, Arin, iar anul care vine sa-ti aduca nenumarate bucurii si progrese spectaculoase in privinta tuturor planurilor tale!
    La multi ani!

  • Silviu Dragomirescu said:

    Ma intereseaza niste sisteme complete de iluminat pentru vagoane de pasageri. Ati avut mai demult un anunt in acest sens. Am trei seturi Marklin de CA si am mai cumparat niste vagonase de pasageri de ocazie, la care as vrea sa montez iluminat interior. Vagonasele sunt din cele de epoca, scurte. Daca ma puteti ajuta, mi-ar fi de folos un nr. de tel. la care sa va contactez. Va multumesc pentru timpul acordat si pentru intelegere.

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.