Home » Diorama in 2010

Diorama de la Slobozia in ziarul ADEVARUL de seara

8 July 2010 4 Comments 1,109 vizualizări

Am sperat mereu ca prin mediatizarea pasiunii mele pentru modelism feroviar, prin promovarea Dioramei de la Slobozia, sa aduc in imaginea tinerilor ideea ca orice vis se poate implini. Modelismul este o pasiune minunata, o pasiune care iti da multe satisfactii. Orasul din sufragerie a facut de curand obiectul unui interviu in ziarul Adevarul de seara care s-a distribuit azi in Ialomita si Constanta.

Iata pagina de test asa cum va aparea. Aceasta este forma necorectata inca…

http://www.adevarul.ro/locale/slobozia/


Vezi mai multe din Funny pe 220.ro

4 Comments »

 • satmari said:

  Nene Prognosis felicitari si la cat mai multe aparitii publice, poate asa realizeaza primarul ala batut in cap ce oameni are in oras.

 • Alex said:

  Felicitari domnule Arin! O alta aparitie interesanta care nu poate fi decat de bine in demersul dvs. Va doresc cat mai multe si interesante!

  Cu prietenie,

 • Alex Panait said:

  Felicitari ! Ma bucur ca ai sanse sa promovezi diorama… poate reusesti totusi sa deschizi un club al trenulistilor la Slobozia, sunt sigur ca multi copii si poate chiar adulti ar fi interesati.

 • Alex B said:

  Domnule Arin!!jos palaria nam ce zic!!!at facut o evolutie nemaipomenita!!!adev e ca si eu sunt pasionat de trenulete de cand eram mik dar fiindca nam avut posib sa le cumpar am renuntat dar va urez dvs un succes in cont si multa bafta!!!!!!

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.