Home » Diorama in 2010, Epoca semnalelor

Diorama de la Slobozia, Orasul din sufragerie 16 feb. 2010

16 February 2010 5 Comments 1,154 vizualizări


Orasul din sufragerie asa cum se prezinta el in data de 16 februarie 2010. Diorama de la Slobozia cu noile sale imbunatatiri, stalpii de iluminat pe baza de led-uri de la zeXstar, cu Bondarul VT 135-062, locomotivele diesel DE ER 20-2007 si BR 110 226 de la Roco. Se mai observa functionarea fara repros a motoarelor de macaz H0 realizate de mine pe baza unor miniservo, cu miscarea realista a acelor macazelor.

5 Comments »

 • Doru said:

  Exceptionala realizare! Remarcabil faptul ca functioneaza asa de bine in sistem analog! De asemeni automatizarea este extraordinara! Ati facut ceva incredibil cu cheltuiala putina si fara implicarea digitalului si a programarii pe calculator! Exact cum functiona sistemul la CFR inainte de era computadoarelopr!

 • Sandu Marin said:

  Da! Adevarat! Nu ma mai satur sa ma uit pe situl asta! Trebuie sa remarc deosebita persevernta in a posta realizarile astfel incat toata lumea sa poata face lucrari despre care habar nu au cum sa le faca. Altceva decat sa invarti trenulete din telecomanda si sa dai sfaturi stupide despre cum sa realizezi o garnitura din piese cumparate! Ceea ce face Prognosis aici este modelism pe bune! Si mai pierde timpul si cu postarea pe site! Felicitari domnule Prognosis! MUlta sanatate si putere de munca va transit de la Braila!

 • Ete na said:

  V-am vazut la televizor la realitatea. O sa vasun la telefon sa vorbim. Mi-ati retrezit pasiunea pentru tinerete. Nu credeam ca la 45 de ani sa mai tresara inima in mine vazand un trenulet! Felicitari!

 • ionica ghinea said:

  BRAVO şi FELICITĂRI! Păcat că astfel de minunăţii ale talentului susţinut cu migală nu are “trecere” în faţa ochilor celor care ar trebui să aibă oarece “deschidere” la punga bugetului din care se “alimentează” tot felul de scursuri…nu însă şi astfel de “izvoare cu apă vie” pentru sănătatea mintală,în primul rând.

  Cu respect pentru omul care crează, Ionica Ghinea

 • BOBARUCRISTI said:

  TIAM MAI SPUS SI ITI REPET TU MIAI REDAT IUBIREA PENTRU TRENULETELE ELECTRICE SI TOT TU O INTRETI AI TOT RESPECTUL MEU IESTI UN VETERAM IN MODELISMUL FEROVIAR SI UN PROFESOR PENTRU MINE RESPECT

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.