Home » Tunare locomotive

Film cu BR 52 – locomotiva cu abur

3 January 2011 3 Comments 771 vizualizări


Reconditionata in atelierele PanArin, aceasta frumoasa locomotiva a primit lumini pe led-uri, bidirectionale, un motor nou si cauciucuri pe rotile de tractiune. Gata de drum, frumoasa masina ruleaza in probe pe Diorama lui Prognosis si demonstreaza ca poate fi o nepretuita achizitie pentru iubitorii de locomotive de epoca. Ea este prezentata la vanzare!


3 Comments »

 • PetricA said:

  Indiferent cum arata sau functioneaza o locomotiva oda.ta intrata, pe mana dvs. se transforma intro bijuterie de nepretuit

 • Bohm Rudolf said:

  Buna ziua, apreciez foarte mult , munca depusa în aceste locomotive cum ar fi şi BR 52 . Este o adevarată operă de artă. Aş avea un mare ajutor de la dumneavoastră dacă se poate în privinţa unei locomotive BR 50 -Piko , model vechi din metal cu motoraş prevăzut în cabina locomotivei. Am o mare problemă cu ea , în privinţa aderenţei . În pantă cu 4-5 vagoane ,începe şi alunecă . Ce aş putea face cu ea ? Cauciuc de aderenţă ? dar cum o montez , pentru că nu are canalul făcut în roata de tracţiune? Să montez greutate în plus în locomotivă(plumb) ?
  Dacă puteţi , ajutaţi-mă ,daţi-mi un răspuns . Vă Mulţumesc. Cu Stimă.

 • Bohm Rudolf said:

  Buna ziua, apreciez foarte mult , munca depusa în aceste locomotive cum ar fi şi BR 52 . Este o adevarată operă de artă. Aş avea un mare ajutor de la dumneavoastră dacă se poate în privinţa unei locomotive BR 50 -Piko , model vechi din metal cu motoraş prevăzut în cabina locomotivei. Am o mare problemă cu ea , în privinţa aderenţei . În pantă cu 4-5 vagoane ,începe şi alunecă . Ce aş putea face cu ea ?
  Dacă puteţi , ajutaţi-mă ,daţi-mi un răspuns . Vă Mulţumesc. Cu Stimă.

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.