Home » Tunare Masinute

Gaz M21-Volga DeAgo Bulgaria – îmbunătăţiri

5 August 2012 2 Comments 1,273 vizualizări

Limuzina sovietica Volga M21, macheta DeAgostini din Bulgaria, sosita acum ceva vreme in colectia Prognosis, a fost supusa azi unor mici operatiuni de imbunatatire. Dupa demontarea completa, inclusiv au fost extrase geamurile, am procedat la vopsirea canapelor in maro. Apoi am vopsit cu bronz aluminiu teava si toba de esapament. La interior, am vopsit bordul in dreptrul aparatului de viteza, cu bleu geamul specific modelelor Volga, rama vitezometrului e facuta cu alb, conform imaginilor de arhiva. Volanul a fost colorat in crem fildes iar inelul claxonului in argintiu. La fel si manetele semnalizatorului si a schimbatorului de viteza. Pe bord s-au evidentiat cu argintiu ramele ceasului si a radioului precum si butoanele din bord. La interiorul portierelor am evidentiat cu argintiu manetele macaralelor geamurilor si manere usilor.

La exterior s-au vopsit cu argintiu ramele semnalizatoarelor spate si pe mijlocul capotei a fost evidentiat tot cu argintiu ornamentul acesteia. Cu marcherul de vopsea argintie am facut chederele la parbriz, luneta si la geamurile portierelor. Pe fata am facut tot cu argintiu ramele semnalizatoarelor pozitie si directie.

Lucrarile mele acum si pe facebook http://www.facebook.com/groups/474925042517564/

2 Comments »

  • AlexV said:

    Salutari,

    Mi se pare mie sau sunt diferente la aripi? La modelul bulgaresc par usor evazate. Asta ar insemna ca sunt matrite diferite.
    Felicitari pentru colectie.

  • Prognosis (author) said:

    Sunt identice! E doar o iluzie optica probabil. Stimulat de intrebarea ta am facut masuratori cu sublerul digital.

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.