Home » Tunare Masinute

Inca un Oltcit imbunatatit

18 February 2012 No Comment 662 vizualizări

Al doilea Oltcit, era programat pentru piturarea in crem. Totusi, studiind poze de pe net, am concluzionat ca poate ramane broscaliu, cu mici interventii inspirate din pozele reale care au scapat de ACTA. In consecinta l-am demontat. Mai intai am scos scutul din fata, care a iesit relativ usor la acest model, desi la anteriorul s-au rupt ambele nituri. Oricum am ales o alta metoda de fixare a lui la final.

La aceasta macheta, volanul era super alungit pana la mijlocul sezutului soferului, fapt pentru care l-am taiat si am scurtat axul la o dimensiune rezonabila. Volanul si bordul au fost piturate in gri, exceptie facand radiatoarele si electronica, piese ce au ramas negre. Portierele si masca schimbatorului de viteza au capatat si ele culoarea gri standard de Oltcit respectabil. Pentru scaune am ales din pozele de pe net o varianta combinata intre verde broscaliu si gri.

La exterior am piturat cu negru pragurile si am continuat pana la haion ornamentul argintiu. Tot cu argintiu marker au fost evidentiate si stropitorile de apa pentru parbriz. Lampile de semnalizare spate au fost imbunatatite si ele cu galben la semnalizare si alb la mers indarat, iar semnalizarile de pe portiere au fost ingalbenite corect. Stergatorul fata a fost si el pozitionat corect.

La modelul bleu am procedat de asemeni la vopsirea pragurilor cu negru si la repozitionarea corecta a stergatorului.

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.