Home » Tunare Masinute

Inca un Wartburg 353 tunat

17 March 2012 No Comment 741 vizualizări

Saptamana trecuta a sosit coletul cu un Wartburg 353 de la DeAgostini. De data asta masinuta a fost cum trebuie. Adica asa cum am spus in Prezentarea ei. Am procedat la trimiterea urgenta catre Atelierele PanArin pentru tunarea corespunzatoare.

Dupa demontarea tuturor reperelor, caroseria a plecat la borcanul cu nitrodiluant si dupa 24 de ore s-a curatat foarte bine cu periuta de dinti si cu acul de canava prin locurile mai inguste. Dupa un periaj fin cu o perie de sarma deasa si fina, masina a fost stropita cu NOVOL profesional, un spray cu spritz-chit si apoi a fost vopsita cu spray auto. Dupli-Color. Nuanta folosita a fost Dacia alb-gri 13. S-au aplicat doua maini de vopsea si s-a uscat pe caloriferul electric cate 12 ore dupa fiecare tura de vopsea.

Mobilierul interior a fost piturat ca si la primul exemplar, numai ca s-a folosit o alta nuanta, mai deschisa, la canapele, pentru a fi in ton cu caroseria. Masca frontala a ramas in culoarea originala pentru combinatie si pentru protejarea inscrisurilor. Va fi aplicata si o sigla pe capota conform cu cea care ar fi trebuit sa fie din fabrica, dar pe care firma DeAgostini a scapat-o din vedere.

Cu aceasta ocazie s-au schimbat si numerele de inmatriculare! Parca arata altfel cu aceasta vopsea, mult mai aproape de realitate.

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.