Home » Tunare Masinute

Lada Samara DeAgostini – îmbunătăţiri

18 July 2012 One Comment 818 vizualizări

Cum era pacat sa nu remediez cele cateva nereguri la macheta revistei nr. 22, am intervenit promt si am rezolvat chestiunile. Apreciez faptul ca DeAgo scoste modele care au circulat in Romania , pacat este insa ca sunt lucrate in acest fel, lasand loc de carcotela. Am vazut modele DeAgo lucrate pentru Italia. Sunt superbe… la noi, din 22 de numere editate, daca am gasit 4 la care sa nu fie ceva in neregula. In fine, sa lasam mioriticii sa pupe mana DeAgo, cu ploconeli si laude nemeritate, si sa trecem la treaba!

Interiorul, m-a surprins cu detaliile de la scaune. Centuri de siguranta si piesele de prindere a centurilor. Un lucru bun. Dupa debavurarea liniilor de turnare ale scaunelor cu un cater fin, am vospit scaunele ca in revista, lasand centurile si piesele de prindere nevopsite. Am facut chedere la parbriz si la luneta si am corectat la geamurile de pe partea dreapta. Am corectat vopseaua neagra la aripile din spate si la praguri. Stopurile din spate au primit culori calde, cu care am astupat niturile care se vedeau prin geamul transparent. Am marcat cu negru tasnitorile de apa pentru parbriz. Am vopsit teava si toba de esapament cu argintiu. Cu numerele nu m-am hotarat inca ce sa fac….

One Comment »

  • Petrea said:

    Un numar de inmatriculare BT04WAH :))

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.