Ruta Constanta s-a imbogatit in acest sfarsit de saptamana cu inca un traseu definitivat. Linia 44 de la Energia la Poarta 2 Port si retur. Deja lucrarea s-a ingreunat foarte tare iar timpul meu de lucru a ramas numai la sfarsit de saptamana. Ar mai ramane doua trasee, linia 1 pe centura si linia Mamaia. Sincer nu stiu cand si daca voi reusi sa termin aceasta ruta, dar nu imi pierd speranta. Va invit sa vizionati un mic filmulet cu acest traseu in stadiu in care se afla. Mai sunt de pus vehicule animate, personaje si ceva vehicule prin parcari. Probabil ca saptamana viitoare caci maine vreau sa ma dedic si dioramei pe care am cam neglijat-o in ultima vreme. pentru poze nu am mai avut nici timp si nici energie ca sa le mai fac si sa le postez. Din acelasi motiv voi face doar acest film si textul aferent pentru forumurile unde sunt membru in speranta ca veti intelege. Astept criticile si sugestiile pe situl meu!
Va rog sa tineti cont de faptul ca in aceasta forma, Ruta Constanta este una imaginara, creata pe principiul pasiunii mele pentru tramvaie si din dorinta de a vedea macar in mediul virtual un transport decent si ideal in acest oras. In paralel lucrez la o varianta de Ruta Constanta care respecta traseele ce au existat candva fara alte adaugiri.
Frumos realizat.O lucrare de nota 10
Nu imi plac sinele,nici cum face tramvaiu,normal ar trebui sa se auda zgomotele si abaterile de sine,iar la tramvai sunetul gandesti ca ii tren….:))))
Pare destul de debusolant fara nici un calator in tramvai sau pe peronul de asteptare.
Deasemenea unde putem vedea noi – pe o lungime asa de mare – cale de tramvai cu 3 fire de circulatie? In general – la tramvaiul urban stalpii de sustinere ai retelei sunt plasati pe lateralele drumului – nu central . Sigur ca asa e ideal – dar pe ei sunt amplasate si becurile de iluminare stradala… In unele locuri – reteaua pare a se sprijini pe peretii cladirilor… heh – detalii ce mai terbuiesc cizelate putin.
Oricum – interesant… Pacat ca Dl Mazare a renuntat la tramvai… imi aduc aminte si acum de vremurile in care acesta se monta – de aglomeratia din zilele de vacanta, de controlorii din tramvaiul de pe linia 100.
@Mircea
1. Unde vezi tu cale de tramvai cu trei fire de circulatie???
2. Inca se lucreaza la ruta. Daca ai sti cum se face in MSTS ai cunoaste faptul ca intai se fac traseele si apoi in functie de nr. de obiecte ramase se plaseaza si calatori pe peroane, vehicule stationare, elemente de mobilier urban, stalp[i de iluminat etc.
3. Da in unele locuri, pe strazile inguste, chiar si in realitate, firele sunt ancorate cu izolatori de peretii cladirilor…
Aveti dreptate in unele locuri dar nu cunoasteti altele… Sa va explic!
Pachetele de sina sunt standard specifice MSTS, la care am schimbat textura din piatra in asfalt urban. Sunetele fac parte din componentele vagonului si sunt puse de catre autor. Pentru a le schimba, trebuie ca cineva sa calatoreasca cu tramvaiul si sa faca inregistrarea de sunet iar apoi, cu acordul autorului, acesta sa fie implementat. Eu am obtinut acord numai pentru repictarea tramvaielor respective. In plus, in Slobozia nu am tramvaie ca sa fac inregistrarea de sunet. A pune calatori in tramvai, sau vatman in postul de conducere, e cu totul alta problema si tine tot de autor!
Stadiul actual de lucru este inca departe de finalizare. Va veni si vremea cand voi pune personaje pe strazi, mai catre final. In rest, Radu a punctat corect! Cine stie, cunoaste!
ptr relu…
La 01.28 ce este? nu sunt 3 fire?
Pe care strazi inguste ai vazut prinderea retelei de cladiri? poate asta se facea in comunism – cand nu ii interesa a cui e casa. acum nu se mai intimpla asa ceva. nici macar pe strada Aleccu Russo care este destul de ingusta nu au prins reteaua pe case…
Bai Mircea fugi de-aici ca prea esti cusurgiu… Ia pune tu mana si fa ceva in MSTS in loc sa comntezi de-an boulea!
Leave a response!
Vanzari / Cumparari
Cuprins
Altele
Forum modelism
Comentarii Recente
Trenulete.info pe Facebook
Reclame
Posturi Recente
cele mai comentate
celel mai vizualizate