Home » Ştiri feroviare

Magazin Hobby Toys în Constanţa

17 December 2009 No Comment 1,179 vizualizări

hbtzctaÎncepând cu 2 Decembrie 2009, s-a deschis în oraşul Constanţa, magazinul Hobby Toys situat pe Str. Mircea cel Batrân Nr.147 (vis-a-vis de BRD-ul de lângă farmacia DOM).

Salutăm aceasta initiaţivă excepţională într-un oraş în care nu exista până acum nici un magazin care să comercializeze produsele de modelism feroviar, fiind în acest moment un magazin unic pentru pasionaţii de modelism feroviar din Constanţa. Aici vor putea acum în prag de sărbători să îşi aleagă pe viu din produsele pe stoc. Se poate de asemenea face comandă pentru orice produs dorit sau se poate cumpara online.

În magazin veţi regăsi trenuleţe eletrice, locomotive, vagoane, start set-uri, diorame, precum şi accesorii de la cei mai renumiţi producători ţn domeniu, cum ar fi: PIKO, FLEISCHMANN, ROCO, NOCH, HERIS, BRAVA s.a.m.d.

Felicit iniţiatorul şi îi doresc succes în afacere şi o priză cât mai buna la publicul iubitor de trenulete electrice din Constanţa şi nu numai. Recomand iubitorilor de trenuleţe din Constanţa să nu rateze ofertele de Sărbători şi să facă neaparat o vizită. Moşul poate acum să vă aducă trenuleţul dorit la Constanţa.

http://www.hobbytoysconstanta.aaz.ro/

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.