Home » Tunare Masinute

Moskvitch 408 decapotabil

11 May 2012 3 Comments 813 vizualizări

Astenia de sezon la cuprins pe Guvernatorul din Slobozia Mica, un ProRus binecunoscut, care a comandat inginerilor de la Atelierele PanArin o limuzina de vara, decapotabila, din care sa isi faca el campania electorala de sezon!

Cum in Ateliere zacea o masina din seria cu acoperisul patat de amprente chinezesti imortalizate in superglue, “specialistii” in devenire de la DeArin au pornit la modificarea masinii pentru a fi pe placul guvernatorului numit provizoriu pana la alegerile electorale. Dupa decuparea corespunzatoare a plafonului plin de rusinea supergluidica, ruseasca a intrat la saramura in nitrodiluat pentru indepartarea vechii vopsele. Intre timp, din forex a fost realizata imitatia de prelata stransa la spate (guvernatorul nu o sa-si dea seama ca e prea implicat in campania electrorala ca sa mai vada corect in jurul sau), iar cat timp masina a stat la vopsitorie, a fost aranjat parbrizul si celelalte accesorii nichelate. Era cat pe ce sa se uite ornamentul de pe aripile din spate, noroc cu meseriasul Prepelea, care a descoprit neajunsul si acesta a fost corectat.

Dupa o tura pana la SuperMarketul din Slobozia Mica, Guvernatorul s-a declarat satisfacut si a semnat facura pentru deconturile operatiunilor de modificare.

3 Comments »

  • alx 2000 said:

    cu ce ati tait-o

  • Prognosis (author) said:

    Cu traforajul si panza rosie nemteasca pentru metale

  • cip said:

    Da’ trenule,e ca aia ne doare, cind mai vedem? Mai da-le-ncolo de turisme, mi-e doar sa vad o locomotiva cu cracii-n sus.

Leave a response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.